به گزارش دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی، دوشنبه ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۰، در آستانه روز دانشجو، نشست دبیران اتحادیه های انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای، با حضور دکتر صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر رضا مهدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر مهدی دستگردی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای، مهندس گنجی، معاون مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر امینی، رئیس اداره تشکل ها و انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای و دبیران اتحادیه ها برگزار گردید.
در این نشست، دبیران اتحادیه های انجمن های علمی دانشجویی به بیان گزارش فعالیت اتحادیه ها و نقطه نظرات خود در زمینه های مختلف پرداخته و پیشنهادات و انتقادات خود را مستقیما با رئیس و مسئولین دانشگاه در میان گذاشتند .
ابتدا علی پارسیان، دبیراتحادیه انجمن های علمی عمران دانشگاه، خواستار توجه و ارزش گذاری بیشتر برای فعالیت اتحادیه ها و اختصاص بودجه متناسب با نوع فعالیت اتحادیه ها و نیز واگذاری پروژه های دانشگاه به دانشجویان توانمند شد.
در ادامه ابوالفضل سلمانی، دبیر اتحادیه انجمن های علمی متالوژی، مواد و ساخت و تولید دانشگاه، ضمن درخواست برگزاری جلسات بیشتر مسئولین دانشگاه با دبیران اتحادیه ها در طول سال، موضوع تامین تجهیزات لازم بر اساس سرفصل های درسی را مطرح کرد.
محمد جواد زارع، دبیر اتحادیه انجمن های علمی کامپیوتر دانشگاه ، خواستار تدوین اساس نامه مالی مختص اتحادیه های انجمن های علمی شد تا اتحادیه ها بتوانند به صورت مستقل درآمد زایی داشته باشند.
علی اسماعیلی، دبیر اتحادیه انجمن های علمی برق و رباتیک دانشگاه، تاکید بر پیوند و همکاری اتحادیه های انجمن های علمی با سایر دانشگاه ها داشته و پیشنهاد کرد که هر انجمن و اتحادیه باید حداقل یک پروژه تحقیقاتی به نفع دانشگاه فنی و حرفه ای پیاده سازی کند. وی در ادامه خواستار پیگیری مسئولین در مورد اختصاص امتیاز ویژه به فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای در آزمون های استخدامی مرتبط با حوزه فنی و مهارتی شد.
علی نجف زاده، دبیر اتحادیه انجمن های علمی صنایع چوب دانشگاه نیز پیگیر ایجاد مشوق و انگیزه لازم برای دانشجویان جهت ترغیب به فعالیت در انجمن ها و اتحادیه های انجمن های علمی و نیز شرکت در همایش ها و برنامه های مرتبط با حوزه فعالیت هر اتحادیه شد.
مهدی مری بندری، نایب دبیر اتحادیه انجمن های علمی حسابداری دانشگاه، ضمن بیان فعالیت های گسترده اتحادیه حسابداری در طول یک سال گذشته، پاره ای از مشکلات حوزه فرهنگی و آموزشی را نیز مطرح کرد.
نیما ترکی، دبیر اتحادیه انجمن های علمی کشاورزی دانشگاه، به برگزاری جلسات و کارگاه های متعدد و نیز جشنواره کارآفرینی به همت اتحادیه کشاورزی اشاره کرده و افزود: باید از امکانات موجود در جهت رشد و ارتقای اتحادیه ها حداکثر استفاده بعمل آید.
خانم مرتضوی، نماینده اتحادیه انجمن های علمی طراحی دوخت، پارچه و لباس دانشگاه نیز به ارائه گزارش فعالیت های اتحادیه طراحی دوخت پرداخت و خواستار حذف عبارت "علمی کاربردی" از ابتدای عنوان رشته طراحی دوخت در دانشگاه فنی و حرفه ای شد.
مهدی قاسمی، نماینده مجمع کانون قرآن و عترت دانشگاه که از دیگر دانشجویان شرکت کننده در این نشست بود، به بیان فعالیت های متنوع و اثربخش مجمع کانون قرآن و عترت پرداخت و درخواست افزایش بودجه دبیرخانه اتحادیه ها و مجامع کانون های فرهنگی و هنری را مطرح کرد.
در انتها و بعد از استماع سخنان همه دبیران شرکت کننده در نشست، دکتر صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن تبریک روز دانشجو، از فعالیت های مفید و گسترده اتحادیه های انجمن های علمی دانشجویی تقدیر و تشکر کرد و افزود: دانشجویان شرکای اصلی دانشگاه در آموزش هستند و باید سیستم آموزشی را با کمک ایشان کارآمدتر کرد.
وی خاطر نشان کرد: آثار مثبت فعالیت های دانشجویان به جامعه خواهد رسید و فعالیت برای کشور و نظام، قابل تقدیر بوده و دانشجویان ضمن حضور باکیفیت در صحنه های علمی باید در سایر صحنه های خدمت به نظام، حضور فعالی داشته باشند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در ادامه تصریح کرد: در دانشگاه، محور اصلی دانشجو است و اگر دانشجو را فراموش کنیم به خطا رفته ایم؛ لذا باید از ظرفیت های خوب دانشجویان جدا از آموزش در همه زمینه ها بهره گرفت و این نیازمند گفتگو و تعامل مشترک است.
وی در ادامه ضمن تاکید بر پیگیری همه خواسته های مطرح شده دبیران اتحادیه ها، افزود: باید اتحادیه ها ارتباط خود را با محیط بیرون از دانشگاه بیشتر کرده و دانشجویان باید با مراکز رشد نیز ارتباط تنگاتنگ داشته باشند و آموزش ها را به سمت صنعت سوق دهند.
گفتنی است در پایان این نشست، سه نفر از دانشجویان شاخص فارغ التحصیل دانشگاه ( احسان محمدی
–
احسان سفیدگری
–
پوریا راهدار ) که فعالیت های اثر بخش در حوزه فرهنگی دانشگاه داشته و در رقابت های بین المللی حائز رتبه شده بودند، به عنوان
"
سفیران فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای
"
معرفی و تقدیر شدند.