به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده درخصوص اصول تغذیه صحیح در دوران نقاهت کووید ۱۹، گفت: در این دوران باید مقادیر زیاد مایعات همچون آب، آب میوه تازه طبیعی مانند آب هندوانه، آب پرتقال، آب سیب و آب سبزی های تازه طبیعی مانند آب کرفس، آب هویج، آب گوجه فرنگی، چای کمرنگ، آبگوشت یا آب مرغ به میزان حداقل ۸ لیوان در روز به منظور رقیق کردن ترشحات مجاری هوایی مصرف شود.
وی سپس به مصرف انواع سوپ داغ مانند سوپ سبزیجات، بلغور جو، بلغور جو دوسر و آش های سبک مانند آش برنج، آش جو و آش سبزیجات در این دوران توصیه کرد.
علیزاده بیان داشت: روزانه باید میوه و سبزی تازه مانند کلم، کاهو، سبزی خوردن یا سبزیجات آب پز به صورت دورچین غذا برای تحریک اشتها و تامین ریزمغذیهای لازم مصرف شود.
وی با بیان این که استفاده از منابع غذایی و ویتامین Aسبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی میشود، افزود: منابع غذایی آن شامل زرده تخم مرغ، گوشت ماهی، جگر و سبزی ها و میوه های زرد و نارنجی مانند کدو حلوایی، هویج، فلفل، فلفل دلمهای زرد و نارنجی، برگ های تیره مانند کاهو، اسفناج و ... است.
علیزاده با اشاره به این که استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین ث، به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن باعث افزایش اشتها می شود، گفت: مرکبات و سبزیجات سبز رنگ مانند فلفل دلمه ای، آب نارنج یا آب لیمو ترش و ... دارای ویتامین ث هستند.
وی اظهار داشت: از منابع کربوهیدرات پیچیده و نشاستهای همچون برنج، سیب زمینی و نان سبوس دار، حداقل در یکی از وعده های غذایی روزانه استفاده شود.