به گزارش وب دا مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت بجنورد گفت:این کارگاه جهت آموزش صنوف در سالن اجتماعات حر مرکز بهداشت بجنورد برگزار شد.
مهندس"حمیدی" اظهار داشت: این برنامه به مناسبت هفته ملی سلامت با محوریت افزایش دانش و آگاهی متصدیان فروشگاه مواد غذایی در خصوص اصول نگهداری مواد غذایی با حضور 180 نفر زیر نظر کارشناس بهداشت و سلامت محیط مرکز بهداشت بجنورد اجرایی شد.
به گفته وی دراین نشست دستور العمل ها و قوانین این حوزه بررسی شد و مواردی از جمله تاثیر عوامل فیزیکی در نگهداری مواد غذایی و ... مطرح و آموزش داده شد.