برگزاری کمیته تخصصی در خصوص بستهبندی و برند سازی در موسسه تحقیقات برنج کشور
صبح روز چهارشنبه مورخ 29 فروردین ماه سال 1397 با حضور ریاست، معاونین و اعضاء هیئت علمی موسسه تحقیقات برنج کشور، کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی گیلان، نمایندگان اداره کل استاندارد گیلان، معاونت بهداشتی دانشگاه گیلان و خوشه صنعتی برنج و مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان برنج استان گیلان جلسهای در راستای مصوبات کمیته تخصصی برنج بهویژه بستهبندی و برندسازی برنج با میزبانی موسسه تحقیقات برنج کشور برگزار گردید. افراد حاضر در جلسه به بحث و بررسی و همفکری برای انجام بهتر و دقیقتر ماموریتهای محوله در راستای برندسازی برنج مبادرت نمودند.
روابط عمومی موسسه تحقیقات برنج کشور