برگزاری وبینارآموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا، تشخیص آزمایشگاهی
در راستای ارتقاء دانش فنی و مهارتی پرسنل آزمایشگاه های بهداشتی و افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی و هم چنین لزوم آمادگی جهت کنترل و پیشگیری از بروز عفونتهای متعاقب وقوع حوادث و بلایا در برخی مناطق استان بویژه در فصول گرم سال" کارگاه آموزشی تشخیص آزمایشگاهی بیماریهای منتقله از آب و غذا" با تاکید برجستجو و شناسایی باکتریهای مداخله کننده در عفونتهای حاد روده ای بصورت وبینار توسط امور آزمایشگاه های معاونت بهداشتی با حضور کارکنان بخش میکروب شناسی آزمایشگاه های مراکز بهداشت شهرستان های تابعه برگزار شد.
در این وبینارعلاوه بر کلیات عفونتهای حاد روده ای و بیماریهای منتقله از آب و غذا ، روشهای استاندارد تشخیص باکتری های گرم منفی وگرم مثبت دخیل در ایجاد عفونت های روده ای، آخرین دستور عمل ابلاغی از وزارت متبوع و مدیریت نمونه در بیماری های منتقله از آب و غذا و هم چنین نظام مراقبت بیماری التور، فرایندهای مرتبط با نمونه گیری، ارسال نمونه در شرایط استاندارد، کشت ، بررسی نتایج و گزارش دهی ، کنترل کیفی ابزار و تجهیزات مباحث مبسوطی ارائه گردید.