به گزارش اداره کل روابط عمومی فجر اله طالبی اتویی در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی بیان داشت: طبق آخرین آمار بیش از ۳۰۰ نفر از اتباع سایر کشور ها در سال جاری تحصیلی در دانشکده ها و آموزشکده های تابعه در ۲۷ استان در حال تحصیل می باشند که عمدتا از اتباع کشورهای افعانستان، عراق، پاکستان و لبنان هستند. وی افزود: نسبت پراکندگی اتباع در مراکز دختران و پسران دانشگاه فنی وحرفه ای یکسان است و این دانشجویان بیش از ۵۰ رشته متنوع در مقاطع کاردانی و کارشناسی این دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند.
مدیر کل دفتر همکاری های علمی بین الملی دانشگاه فنی و حرفه ای نسبت دانشجویان غیر ایرانی را حدود ۰.۳ % از کل جمعیت دانشجویان دانشگاه فنی وحرفه ای را اعلام کرد و افزود: افزایش جمعیت دانشجویان بین المللی مشروط به توسعه زیرساخت های پذیرش دانشجویان بین المللی در کلیه مراکز تابعه است.
وی یادآور شد: دفتر بین الملل دانشگاه با توجه به ظرفیت بالای دانشگاه فنی و حرفه ای در این عرصه و نیاز کشورهای منطقه و جهان به آموزش های مهارتی و تربیت نیروی انسانی متخصص، اقدامات گسترده ای برای جذب دانشجویان غیر ایرانی برای تحصیل در این دانشگاه به عمل آورده و تفاهم نامه هایی با کشورهای مختلف از جمله لبنان، سنگال، عراق و افغانستان در این خصوص منعقد کرده است و همواره در حال رایزنی با دانشگاه ها و سایر متولیان آموزش های مهارتی در کشورهای مختلف به ویژه کشورهای همسایه و مسلمان برای معرفی ظرفیت های و فرصت های آموزشی مهارتی موجود در دانشگاه و جذب بیشتر دانشجویان بین المللی است.
طالبی تصریح کرد: قبل از دوران شیوع کرونا زیرساخت های لازم محدود به ایجاد و بهسازی فضاهای آموزشی و رفاهی بود اما در حال حاضر با توجه به تغییر ساختار آموزش حضوری به آموزش مجازی، توسعه زیرساختی می بایست بیشتر به ارتقاء نرم افزارهای مورد بهره برداری و توسعه مهارت های آموزشی اساتید در بهره مندی هر چه بیشتر از امکانات الکترونیکی، تولید محتوای آموزشی چند رسانه ای، و آموزش به زبان های بین المللی معطوف باشد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با حمایت های هیات رییسه دانشگاه، پیگیری روسای استانی و همکاری اعضای هیات علمی و مدرسین دانشگاه، شاهد افزایش روز افزون جمعیت دانشجویان بین المللی در دانشگاه فنی و حرفه ای به خصوص در دوران پسا کرونا باشیم.