مدیرنظارت بر غذای دانشگاه علوم پزشکی همدان و دیابت گفت: مبتلا نشدن به عوارض طولانی مدت بیماری دیابت به چیزی بیشتر از نخوردن غذاهای قندی نیاز دارد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر غذای دانشگاه علوم پزشکی گفت: علاوه بر کنترل کربوهیدراتها، افرادی که دیابت دارند باید غذاهایی بخورند که فشار خون بالا، کلسترول بالا و وزن اضافیشان را پایین بیاورد.
وی ادامه داد: به عنوان یک راهنمای کلی باید گفت غذاهای سرشار از پتاسیم، کلسیم ، فیبر، منیزیم و ویتامین های
A
،
C
، و
E
انتخاب مناسبی هستند.
دکتر کاظم زاده اشارهای به چربی های مفید کرد و افزود: حتی چربیها نیز اگر سالم باشند و به اندازه کافی مصرف شوند در راستای سلامت افراد دیابتیک مناسب هستند.
دکتر کاظم زاده اظهار داشت: چنانچه افراد دیابت نوع ۲ دارند یا در خطر دیابت هستید لازم است آگاه شوند که در مرحله نخست نوشابه، شیرینی و دونات اصلا برای آنها مناسب نیست. /ب