معاون بهداشتی دانشگاه گفت: تاخیر در مراجعه بیماران دارای علائم و مشکوک به کرونا به مراکز غربالگری و درمانی سبب افزایش خطر و مرگ و میر در آنها میشود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر منوچهر کرمی اظهار داشت: در حال حاضر یکی از مهم ترین علل افزایش بیماران بستری و بدحال در بیمارستان های استان، مراجعه دیرهنگام بیماران به مراکز درمانی است.
وی با تاکید بر اینکه بیماران باید به محض بروز هر گونه علائم تنفسی و مشکوک به کرونا به مراکز غربالگری ۱۶ ساعته مراجعه کنند، تصریح کرد: بر اساس شدت علائم و تشخیص پزشک معالج برای کنترل علائم بیماران تصمیم گیری می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه بیماران در روزهای نخست بیماری علائم خود را نادیده گرفته و از مراجعه به مراکز درمانی خودداری می کنند، گفت: بیشتر بیماران زمانی به بیمارستان می روند که در فاز حاد بیماری قرار گرفته اند.
دکتر کرمی با اشاره به اینکه همه بیماران نیاز به بستری در بیمارستان و حتی انجام تست کرونا ندارند، اظهار داشت: شدت تاثیر ویروس کرونا در بیماران مختلف متفاوت است بنابراین روش درمان و کنترل علائم نیز وابسته به شرایط آن ها است.
وی با تاکید بر اینکه حتی اگر تست کرونای بیماران منفی شود بازم هم باید تا ۱۴ روز قرنطینه خانگی را رعایت کنند، عنوان کرد: نتیجه تست «پی سی آر» برخی از بیماران به صورت منفی کاذب است.
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه برخی از بیماران مبتلا به کرونا کاملا بدون علامت هستند، تصریح کرد: به همین دلیل باید حتی در جمع های خانوادگی هم اعضای خانواده فاصله یک ونیم متری را از یکدیگر رعایت کنند.
منبع: تسنیم