این وبینار با حضور آقای شیری رییس واحد مشاور و سلامت دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد و آقای کارگر استاد دانشگاه و مشاور دانشکده فنی شریف ابرکوه در روز دوشنبه ۹۹/۸/۲۸ برگزار گردید.
در ابتدا آقای شیری با اشاره به علایم و عواقب اضطراب، کارکرد استرس و اضطراب گفت: در این شرایط، تعادل سیستم وجودی انسان به هم میخورد، امنیت روانی کم شده و نیاز برای احتیاط بالا رفته است. لازم است تغییراتی در رفتار شخص ایجاد شود و شروع این تغییرات در هیجانات و استرس است. استرس باعث میشود ما محتاطتر عمل کنیم و در نتیجه مراقب باشیم. اما استرس و اضطراب بیش از حد، عملکرد بدن را مختل و باعث بروز علایم جسمی، کمبود خواب و ... میشود.
در ادامه آقای کارگر بیان داشت :اضطراب دو بعد دارد: اضطراب شناختی که علایم آن نگرانی، دلشوره، افکار منفی و ... میباشد. اضطراب جسمی که علایم جسمی هنگام اضطراب متنوع میباشد. تپش قلب، سردرد، سرگیجه، علائم گوارشی و ... است در این شرایط ممکن است بیشتر شکل علائم جسمانی مرتبط با همین بیماری مثل تنگی نفس و ... پیدا کنیم. و همچنین در مورد چگونگی مبارزه با اضطراب گفت: قدم اول، شناخت مسئله و علائم اضطراب و قدم دوم، استفاده از روشهایی برای کنترل اضطراب است. بایستی از تکنیک هایی که قبلاً شخص را آرام میکرد استفاده کنیم، برای بعضیها کتاب خواندن؛ سرگرم شدن، دردو دل کردن با کسی، ورزش کردن، ... و درصورت لزوم مشورت بگیریم.
در پایان این وبینار افراد سوالات خود را مطرح و اساتید مشاور نیز سوالات مطرح شده را پاسخ دادند.