به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی؛ در مورخه ۲۲ مهر ماه روز سه شنبه مجموعه ورزشی روباز با حضور استاندار استان مرکزی، معاون توسعه منابع استانداری، ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای، معاونین دانشگاه و همکاران افتتاح گردید.
سید«علی آقازاده» روز دوشنبه در آیین بهرهبرداری از مجتمع ورزشی دانشگاه فنی و حرفهای استان مرکزی واحد پسران اراک (امیرکبیر)، افزود: ایجاد و حفط فرصتهای شغلی و رونق تولید با توسعه هدفمند صنایع و ظرفیتهای خدمات پایه محقق میشود و حمایت آگاهانه از این بخشها در اولویت است.
وی ادامه داد: تنها گزینهای که میتواند کشور را به قلههای توسعه و پیشرفت برساند حمایت همهجانبه از تولید داخل همراه با میدان دادن و اعتماد کردن به جوانان، شناسایی و شکوفاسازی استعدادهای این قشر است که باید بهصورت عملی با همراهی هدفمند دستگاههای اجرایی و صنایع استان مرکزی حاصل شود.
استاندار مرکزی اظهار داشت: ارتباط حوزه پژوهش و صنعت در قالب الگوی کارآمد اقتصاد بومی هر استان مقولهای مهم است و مراکز دانشگاهی از جمله دانشگاه صنعتی و فنی و حرفه ای استان مرکزی کانونهای محوری برای عملیاتی کردن این مهم بوده و نیاز است که حداکثر توان علمی، صنعتی، مهارتورزی و باروری ظرفیتهای تولید هوشیارانه کنار هم قرار بگیرند تا جهش تولید محقق شود.
آقازاده اضافه کرد: فعالیتهای علمی و فناوری مطلوبی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی آغاز شده که استانداری مرکزی نیز تیم کارشناسی برای حمایت از دانشجویان این دانشگاه اعزام کرده و امید میرود که با این اقدام بتوان گام بلندی در راستای توسعه صنعتی استان برداشت.
وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی نهادی است که فناوری ساخت موتورهای هیبریدی را وارد کرده و در حال آموزش این حرفه به برخی دانشجویان منتخب است و این مهم موفقیت چشمگیری برای این دانشگاه و صنعت استان مرکزی محسوب میشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان مرکزی نیز گفت: تا پیش از سال ۱۳۹۲ حدود ۷۵ درصد فارغالتحصیلان دانشگاه فنیوحرفهای استان براساس رشته تحصیلی خود در صنایع مختلف استان مشغول بهکار میشدند که این مهم در سال جاری به ۶۰ درصد رسیده است.
«مهرداد احمدی» افزود: عملیات آمایش صنعتی استان مرکزی از سوی دانشگاه فنی و حرفه ای استان انجام شده و پس از این رشتههایی که در این دانشگاه فعال میشوند متناسب با نیازمندی بومی صنایع مستقر در استان خواهد بود.
وی ادامه داد: علاوه بر تحصیل دانشجویان در این دانشگاه، نیروهای جدیدی که در صنایع مختلف استان بهکار گرفته میشوند نیز با معرفی از سوی واحد تولیدی محل کار خود، میتوانند از خدمات این دانشگاه بهرهمند و گواهی معتبر دریافت کنند.
دانشگاه فنی و حرفهای استان مرکزی با سه واحد برای پسران در شهرهای اراک و خمین و یک واحد برای دختران در اراک فعالیت دارد.
بیش از ۲ هزار دانشجوی پسر در ۱۲ رشته کاردانی و هشت رشته کارشناسی و یکهزار دانشجوی دختر در ۹ رشته کاردانی و سه رشته کارشناسی تحصیل میکنند.مجموعه ورزشی شهید قاسم سلیمانی دانشگاه امیرکبیر اراک در زمینی به وسعت ۲ هزار متر و با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال شامل یک زمین فوتبال و یک زمین بسکتبال ساخته شده است.