به گزارش پایگاه خبری وب دا، شهین لنگری اظهار کرد: افکار خودکشی در بسیاری از مردم در مواقع بحران دیده می شود و توجه نکردن کافی به افکار خودکشی در افراد ممکن است اقدام به خودکشی را به همراه داشته باشد.
وی بیان کرد: خودکشی یک بیماری نیست بلکه پیامد بسیاری از مشکلات اجتماعی بوده و مهمترین اصل در پیشگیری از خودکشی آموزش خود مراقبتی به عموم مردم است.
لنگری با اشاره به این که افکار خودکشی قابل بررسی و درمان هستند، گفت: افراد با مراجعه به پزشک و روانشناس مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت می توانند از خدمات درمان اختلالات روان توسط پزشک و آموزش های روانشناختی به منظور مدیریت افکار خودکشی و پیدا کردن راهکارهایی برای حل مشکلات بهره بگیرند.
وی اضافه کرد: در مراکز خدمات جامع سلامت نیز روانشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان در ساعات اداری به صورت رایگان به همشهریان خدمات روانشناسی ارائه می دهند.
لنگری اظهار داشت: مهمترین کمک به افرادی که افکار خودکشی دارند، گوش دادن به صحبت های آن ها و اجازه برون ریزی احساسات و افکارشان است سپس آن ها را برای مراجعه به پزشک، روانپزشک و روانشناس مجاب کنید.
وی با تاکید بر اینکه اعضای خانواده برای یکدیگر وقت بیشتری در نظر بگیرند، خاطرنشان کرد: هویت یک فرد در خانواده شکل می گیرد بنابراین نقش خانواده و یادگیری مهارت های برقراری ارتباط بین اعضای خانواده در داشتن جامعه ای سالم بسیار تاثیرگذار است.