رییس دانشگاه از آمادکی کامل حوزه بهداشت و درمان برای ورود خیرین سلامت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وب دا در همدان، دکتر سید حبیب اله موسوی بهار با بیان اینکه قدردان و دستبوس خیران حوزه سلامت هستیم گفت: حوزه خیریه سلامت فرصت بسیاری برای خدمت رسانی به مردم و دردمندان است.
وی افزود: خیرین با تشکیل مجمع خیرین سلامت همکاری خوبی با دانشگاه علوم پزشکی همدان داشتند همچنین ایثارگری خانواده هایی که با اهدای عضو اعضای خانواده شان موافقت کردند بسیار ارزشمند است.
رییس دانشگاه با بیان اینکه خیرین خشی از مال خود را اهدا کردند و آنچه انفاق می شود برگ عیشی است که به گور خود میفرستیم که این موارد ذخیره آخرت است.
انجام کار خیر فی نفسه بی انتها است گفت: اقدامات خیرین سلامت دارای ثمرات بی انتهایی است که اثرات آن تا ابد باقی خواهد ماند.
وی زنده نگه نداشتن رسم خیر با یادکردن از اقدامات ارزشمند خیرین را موضوعی مهم دانست و گفت: آگاهی نسل آینده از اهمیت مشارکت در امور خیرخواهانه باید مورد توجه باشد.
وی با تشکر از نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی، مجمع خیرین سلامت گفت: ملایر جایگاه بالایی در موضوع خیریه دارد و اگر بنیاد فرشچیان دو بیمارستان در همدان ساختند وجود دارد افراد خیر بسیاری در ملایر نیز در این حوزه فعالیت دارند.
وی تلاش برای کاهش سوانح و حوادث و فرهنگ سازی در خصوص خودمراقبتی را مهم خواند و تلاش همگانی برای فرهنگسازی در این موارد را خواستار شد.
وی گفت: در اواخر دهه 60 در حوزه پزشکی محتاج پزشکان هندی، بنگلادشی و فیلیپینی بودیم این در حالیست که اکنون وضعیت به شکلی صورت گرفته است که صادرات پزشک و پرستار و واردات دانشجو در این زمینه را داریم که موجب افتخار بسیار و ماحصل کار جهادی است.
دکتر موسوی بهار خاطرنشان کرد که بزرگان و استادان ما کمر همت بستند و دانشجویانی تربیت کردند که در همین شهر در رده های تخصصی و فوق تخصصی به مردم خدمت میکنند.
وی با تاکید بر لزوم افزایش امید به زندگی در کشور تا هشتاد سال گفت: امید به زندکی مردم ایران در سال 57 به میزان 55 سال بوده که این رقم هم اکنون به 76 سال رسیده است.