دبیر هماندیشی دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه گفت: اساتید دهمین دوره ضیافت اندیشه و کارگاه دانشافزایی اساتید بر اساس ارزشیابی و نظرات مثبت همکاران مشارکتکننده در دورههای قبل انتخاب شدند و جزو موفقترین و برجستهترینها در این حوزه محسوب میشوند.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر شکوهی اظهار کرد: استاد دوره معرفتشناسی دکتر محمد علی رجبی دوانی، استاد دوره روشنفکری دینی دکتر ابوالفضل روحی و استاد دوره سبک زندگی حجه الاسلام المسلمین محمد حسین توانایی بودند.
وی افزود: این دوره با همت، همکاری و مشارکت فعال دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان بخصوص مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حجهالاسلام والمسلمین کاظمی، معاون آموزشی دانشگاه، مرکز آموزش مجازی دانشگاه، مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه، روابط عمومی دانشگاه و همکاران دفتر هماندیشی به ویژه رضایی کارشناس این حوزه برگزار شد.
دبیر هماندیشی دوره ضیافت اندیشه اساتید گفت: دانشگاه علوم پزشکی همدان به لطف خدا به خاطر همکاری و تلاشهای صورت گرفته در چند سال اخیر از نظر برگزاری دوره ضیافت اندیشه موفق عمل کرده و جزو برگزیدههای ملی، استانی و کشوری انتخاب شده و امسال هم طبق روال سالهای قبل برای جلب رضایت همکاران تلاش شده است.
وی با قدردانی از مشارکت همکاران در این حوزه از همه عزیزانی که در برگزاری ضیافت اندیشه همکاری داشتند صمیمانه سپاسگزاری نمود و از درگاه خداوند قادر متعال ریشهکنی ویروس کرونا را مسالت کرد تا بتوان در شرایط بهتری در خدمت دانشگاهیان بود.
دکتر شکوهی افزود: دهمین دوره ضیافت اندیشه و کارگاه دانشافزایی اساتید دانشگاه علوم پزشکی همدان به عنوان مهمترین و مفصلترین فعالیت فرهنگی در حوزه اساتید و با هدف ارتقای سطح آگاهی آموزههای دینی و فرهنگی و مشارکتهای اجتماعی از تاریخ ۱۵ لغایت ۱۸ شهریورماه ۹۹ به خاطر جلوگیری از شیوع بیماری کرونا و جلوگیری از ابتلای همکاران به این بیماری برای اولین بار به صورت وبینار برگزار شد.
وی با بیان اینکه این دوره در قالب شش کارگاه ۲۰ نفره و با حضور ۱۲۰ نفر از اساتید پایه و بالینی دانشگاه اجرا شد، گفت: اساتید علوم پایه در قالب سه کارگاه صبحها از ساعت ۱۰ الی ۱۳ ظهر و اساتید بالینی هم در قالب ۳ کارگاه صبح از ساعت ۱۰ الی ۱۳ ظهر و اساتید علوم بالینی در قالب سه کارگاه از ساعت ۴.۵ الی ۸ بعد از ظهر حضور داشتند.
دبیر هماندیشی دوره ضیافت اندیشه اساتید خاطرنشان کرد که عناوین و سرفصل اصلی موضوعات مطروحه در این کارگاه شامل معرفتشناسی، روشنفکری دینی و سبک زندگی بود./ع