به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر مهران رغیب گفت: علایم ععفونت ادراری در سنین مختلف متفاوت است و این بیماری در سنین نوزادی و زیر یک ماه با علایمی به شکل تب، بی حالی، بی اشتهایی، تحریک پذیری، اسهال، کم شدن حجم ادرار، زردی و از بین رفتن واکنش های نوزادی خود را نشان می دهد.
دکتر رغیب اظهار داشت: عفونت های ادراری در سنین بالاتر با نشانه هایی نظیر تب، بوی بد، سوزش، تکرر و بی اختیاری ادرار، درد پهلوها و ناحیه زیر شکم، قطع و وصل شدن جریان ادرار و بی قراری حین ادرار کردن همراه است.
وی به عوامل مستعد کننده عفونت های ادراری در کودکان اشاره و عنوان کرد: پسرانی که ختنه نشده باشند ۴ تا ۸ برابر پسرانی که ختنه شدند، دچار عفونت ادراری می شوند.
این عضو هیات علمی دانشگاه با بیان این که عفونت ادراری در دختران حداقل ۲ برابر پسران است، توضیح داد: عوامل ژنتیکی نیز در بروز عفونت های ادراری دخیل است، به طوری که فامیل درجه یک کودکانی که سابقه عفونت ادراری دارند، بیشتر در معرض ابتلا به این نوع عفونت قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: نگه داشتن زیاد ادرار، یبوست و برگشت ادرار از مثانه به حالب نیز جزو مواردی هستند که کودک را مستعد ابتلا به عفونت ادراری می کنند.