در صورت تامین منابع مالی مورد نیاز، اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر تا پایان سال مورد بهرهبرداری قرار می گیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: در صورت تامین منابع مالی مورد نیاز، اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر به عنوان یکی از بزرگترین و مجهزترین اورژانسهای استان، تا پایان امسال تکمیل و به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر فریبرز نیاستی اظهار داشت: اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر هم اکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و یکی از پروژه های الویت دار دانشگاه علوم پزشکی همدان برای تکمیل است.وی افزود: این اورژانس در زمینی به مساحت سه هزار و ۱۰۰ مترمربع در حال احداث می باشد که تاکنون ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن هزینه شده و تکمیل ساخت آن به ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بیان کرد: طبق قول مساعد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چنانچه اعتبار پیشبینی شده برای تکمیل این پروژه اختصاص یابد، تا پایان امسال این طرح به بهره برداری خواهد رسید.
دکتر نیاستی با اشاره به پیگیری نمایندگان ملایر در مجلس شورای اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی همدان برای احداث اورژانس بیمارستان امام حسین(ع)، اجرای این طرح را یک ضرورت مهم به منظور ارتقای سطح خدمات درمانی به مردم شهرستان ملایر عنوان کرد و افزود : با توجه به کمبود فضای فیزیکی اورژانس فعلی بیمارستان امام حسین(ع) و سطح بالای مراجعان به ویژه بیماران تصادفی، از سال ۹۷ نسبت به احداث این اورژانس اقدام گردید.وی گفت: اورژانس جدید بیمارستان امام حسین(ع) دارای ۴۶ تخت بیمارستانی و شامل بخشهای جانبی همچون آزمایشگاه، رادیولوژی، درمانگاه، داروخانه است و در صورت تکمیل به بیماران سرپایی و بستری خدمات ارائه میدهد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان یادآور شد: برای تجهیز این اورژانس ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز می باشد که همزمان با تجهیز آن نسبت به تامین نیروی انسانی مورد نیاز نیز اقدام می شود.
وی ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در استان و نیاز شدید بیمارستانها به تامین اکسیژن بیماران، بهتازگی برای چهار بیمارستان دستگاه اکسیژنساز با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال خریداری و به استان انتقال یافته تا نیاز مبرم بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را برطرف سازد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: با توجه به اینکه بیمارستان امام حسین(ع) مرکز تروما و معین جنوب استان است، یکی از این دستگاههای اکسیژنساز با اعتبار ۱۸ میلیارد ریال برای این بیمارستان خریداری و در حال نصب است که در طی هفته آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد.
دکتر نیاستی با بیان اینکه طی سالهای گذشته اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و درمان شهرستان ملایر رخ داده بیان کرد: طی سالهای گذشته با پیگیریهای انجام شده و همت خیرین حوزه سلامت، طرحهای زیادی در این شهرستان اجرا و به بهره برداری رسید که با توجه به موقعیت جغرافیایی و جمعیتی، حوزه سلامت این شهرستان برای دانشگاه علوم پزشکی از اولویت برخوردار است.
وی توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام حسین(ع) ملایر با خرید ۸ دستگاه جدید و همچنین راه اندازی بخش آندوسکوپی و کولونوسکوپی در هفته آتی را از دیگر اقدامات خوب در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان عنوان کرد.
بیمارستان امام حسین(ع) ملایر دارای ۱۶۵ تخت فعال و مجهز به تجهیزات تشخیصی چون دستگاه ام.آر.آی و سی تی اسکن، سی سی یو و آی سی یو و دیگر بخشهای درمانی و تشخیصی با تجهیزات کامل بوده و بیش از ۴۵ پزشک متخصص و فوق تخصص در رشتههای مختلف در این بیمارستان مشغول فعالیت هستند.
شهرستان ملایر دارای سه بیمارستان امام حسین(ع)، مهر و تامین اجتماعی دکتر غرضی و یک کلینیک تخصصی فخریه است.