به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی : وبینار " آشنایی با قوانین، آیین نامه ها و دستورالعمل های مراکز رشد و کانون های شکوفایی خلاقیت و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای" با حضور آقای دکتر سید حیدر میر فخرالدینی، معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای، آقای دکتر محسن حداد سبزوار ، ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی ، سرکار خانم الهام ایمانیان، مدیر مراکز رشد و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای و آقای مهندس علیرضا اسکندری معاون محترم پژوهشی دانشکده فنی منتظری مشهد و سرکار خانم دکتر طیبه جلالی سرپرست مرکز رشد دانشکده فنی منتظری مشهد روز سه شنبه ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ به صورت مجازی برگزار شد.
در ابتدای وبینار آقای اسکندری ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان که شامل روسا معاو نین کارکنان حوزه پژوهش و تعدادی از اساتید و اعضای هسته ها و واحدهای فناور مرکز رشد بودند ریز برنامه وبینار را اعلام نمودند در ادامه جناب آقای دکتر محسن حداد سبزوار ، ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی ، ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از معاونت محترم پژوهشی دانشگاه ، در خصوص ضرورت توجه به مراکز رشد و کانون های شکوفایی خلاقیت و نو آوری که سهم مهمی در رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه دارد، بیان نمودند ، و توضیحاتی در خصوص مرکز رشد دانشکده فنی مشهد و مراکز نوآوری استان مطرح فرمودند. آقای مهندس اسکندری گزارش مبسوطی از مرکز رشد دستاوردها و شرایط موجود آن بیان نموده و هسته ها و واحدهای فناور فعال در مرکز رشد را معرفی نموده و به نتایج مطلوب تلاش آنها از جمله صرفه جویی های ارزی اشاره نمو دند.
سرکار خانم دکتر ایمانیان، مدیر مراکز رشد و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه ای از جناب آقای دکتر حداد و تلاشهای مجموعه استان خراسان رضوی که دارای اولین مرکز رشد دارای مجوز رسمی از وزارت متبوع می باشد و در بیشتر زمینه ها از استانهای پیشرو است قدردانی نمودند و همچنین به تبیین سیاست ها و خط مشی های مراکز رشد پرداخته و کلیات نحوه حمایت از هسته ها و کانون ها را بیان نمودند. ایشان همچنین به دستاوردهای خوب حوزه معاونت پژوهشی در خصوص گسترش و حمایت از مراکز رشد و نوآوری اشاره نمودند در این راستا به سوالات مختلف در حوزه حمایت های دانشگاه پاسخ دادند. سرکارخانم ایمانیان تاکید فرمودند مرکز رشد استان خراسان کلیه مراکز تابعه را تحت پوشش حمایت های خود قرار دهد و زیست بوم کامل و جامعی ارائه نماید.
خانم جلالی پیگیری تسهیلات حمایتی برای هسته ها و واحدهای فناور و شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشکده فنی منتظری که آسیب دیده از شرایط کرونایی هستند را خواستار شدند.
در ادامه، جناب آقای دکتر میرفخرالدینی، معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای ، حمایت کامل معاونت پژوهشی از پژوهش های کاربردی و کارگاهی که منجر به تولید محصولات مورد تقاضای بازار می شوند را اعلام کردند و در این خصوص فرمودند: اعتبار قابل توجهی برای تجهیز و توسعه امکانات کارگاهی، آزمایشگاهی در جهت حمایت های پژوهشی پیش بینی شده است و با وجود شرایط خاص دولت، حمایت ها تمام و کمال انجام خواهد شد. و همچنین در مورد وضعیت موجود مرکز رشد استان نکاتی مطرح فرمودند.
در طی جلسه جناب آقای دکتر حداد ضمن ارائه چالشهای موجود مراکز رشد و نوآوری و طی تبادل نظر با جناب آقای دکتر میر فخرالدینی بر ایجاد ردیف مخصوص مرکز رشد در بودجه تفصیلی بر اساس مصوبه هیات امنا تاکید فرمودند و از تلاشهای ایشان و همکارانشان در حوزه پژوهشی تشکر نمودند .
در پایان جلسه جناب آقای مهندس اسکندری از کلیه دست اندرکاران وبینار و حضور همکاران از سایر دانشکده های سراسر کشور و روسا و شرکت کنندگان استانی تشکر نمودند.