اقلام حفاظتی و بهداشتی توسط حوزه جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر به بیماران خاص و اعصاب و روان بیمارستان امام خمینی(ره) اهداء شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت؛
دبیر حوزه جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان کهگیلویه گفت: به منظور پیشگیری از شیوع کرونا در بین بیماران خاص و اعصاب و روان بسته های بهداشتی و حفاظتی به بیماران اهداء شد.
میترا پریچهر در ادامه اذعان کرد: جمعیت هلال احمر و حوزه جوانان و داوطلبان همیشه در زمان نیاز به مسوولیت اجتماعی و انسان دوستانه خود عمل می کند.
وی بسته های اهدایی را شامل ماسک و مواد ضد عفونی عنوان و تصریح کرد: با توجه به اینکه بیماران خاص و اعصاب و روان آسیب پذیری بیشتری در مقابل بیماری کرونا دارند این بسته ها میان آنها توزیع شد و امیدواریم با فعالیت های پیشگیرانه هلال احمر و سایر دستگاه ها و با همت داوطلبان و خیرین و اقدامات داوطلبانه آن ها در تهیه و تولید ماسک و سایر وسایل حفاظتی شخصی و توزیع میان اقشار آسیب پذیر بصورت رایگان،خطرات بیماری کرونا کاسته شود و به زودی شاهد جامعه ای بدون ویروس کرونا باشیم.
![](http://www.yums.ac.ir/uploads/4_95244.JPG)
![](http://www.yums.ac.ir/uploads/5_95245.JPG)
![](http://www.yums.ac.ir/uploads/6_95246.JPG)
![](http://www.yums.ac.ir/uploads/7_95247.JPG)