به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه ۲۱ تیر ۹۹ نشست مجازی روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از معاونان، مدیران وزارت عتف، روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور و با سخنرانی دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
در این نشست که به صورت مجازی و از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، رییس دانشگاه شهرکرد در سخنانی ضمن تشکر از برگزاری این نشست و قرار گرفتن وقت در اختیار ایشان از همراهی و همدلی مجموعه وزارت عتف در طول ترم تحصیلی گذشته تقدیر و تشکر کرد و گفت: دانشگاه شهرکرد مانند سایر دانشگاه ها، کلاس ها را به صورت مجازی برگزار کرده است که خوشبختانه در طی هفته گذشته میزان مشارکت دانشجویان در امتحانات مجازی، قریب به ۹۷ درصد بود.
رییس دانشگاه شهرکرد در خصوص اجرای کلاس های عملی، کارآموزی و کارورزی نیز گفت: دانشگاه شهرکرد برنامه ریزی نموده است که این کلاس ها بعد از اتمام امتحانات پایان ترم از ۱۵ مرداد سال جاری برگزار شوند.
دکتر سعید کریمی درباره استفاده دانشجویان از خوابگاه نیز گفت: سعی شده است برای دانشجویانی که قرار است از خوابگاه استفاده کنند، طبق دستور العمل هایی که قبلا از طرف وزارت خانه ارسال شده است، به صورت مرحله ای با اولویت دانشجویان تحصیلات تکمیلی این کار انجام شود.
رییس دانشگاه شهرکرد در ادامه گفت: برای ترم آینده و در پایان شهریور ماه، برنامه ریزی شده است که کلاس ها کاملا به صورت مجازی و غیرحضوری برای واحدهای آموزشی برگزار شود و برای آن دسته از دانشجویانی که پایان نامه آنها روبه اتمام است به صورت حضوری برگزار شود.
دکتر کریمی یکی از مهمترین دغدغه دانشگاه ها را بودجه و حمایت های مالی دانست که تامین آن می تواند بسیاری از مسائل و مشکلات را حل کند و موجب تکمیل زیر ساخت های دانشگاه شود.
در ادامه رییس دانشگاه شهرکرد خواستار یک نرم افزار آموزشی واحد شدکه در اختیار دانشگاه ها قرار گیرد تا بسیاری از مشکلات نرم افزاری موجود و نحوه استفاده از آن برطرف شود.
دکتر سعید کریمی افزود: دانشگاه شهرکرد در راستای توسعه آموزش مجازی مانند سایر دانشگاه های کشور، دوره های آموزشی لازم برای اعضای هیات علمی و کارشناسان آموزش و فنآوری اطلاعات خود برگزار نمود.
رییس دانشگاه شهرکرد در پایان سخنان خود خواستار ایجاد یک وحدت رویه از طریق دستورالعمل ها، درباره نحوه ارائه تسهیلات لازم در دوران شیوع کرونا شامل: ماسک، مواد ضدعفونی کننده و ... میان دانشگاه ها شد تا به نحو بهتری دانشگاه ها پاسخگوی مطالبات و نیازهای اساتید و دانشجویان باشند.