به گزارش روابط عمومی، در روز یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۳۹۹ طی مراسمی با حضور دکتر صالحی عمران، ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، آیت الله دکتر سید مصطفی محقق احمد آبادی ،آقای حیدری، فرماندار قم، آیت الله قوامی، امام جمعه پردیسان و جمعی از مسئولین استانی و خیرین؛ به همت خیر آقای حاج علی وکیل، کلنگ احداث ساختمان آموزشی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران قم به زمین زده شد.
در ابتدای این مراسم مهندس حری فراهانی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم، ضمن عرض خیر مقدم؛ تربیت تکنسین های مختلف را از نیازهای جامعه بیان کرد و با توجه به نزدیکی استان قم به شهرهای صنعتی و همچنین پایتخت کشور، یکی از نیازهای استان را توسعه رشتههای فنی مهارتی دانست.
در این مراسم دکتر صالحی عمران ضمن تشکر از عمل انسان دوستانه حاج علی وکیل و پیگیریهای مکرر آیت الله دکتر سید مصطفی محقق احمد آبادی در جهت ایجاد این نوع ارتباط مفید و موثر، دانشگاه فنی حرفهای را یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور معرفی نمود که تا قبل از سال ۱۳۹۰ زیر نظر وزارت آموزش و پرورش بوده است و بعد از آن در اختیار وزارت علوم تحقیقات و فناوری قرار گرفته است و توسعه آموزشهای عالی و مهارتی را یکی از سیاستهای وزارت علوم بیان کرد.
در ادامه دکتر صالحی این دانشگاه دارای ۱۷۶ آموزشکده و دانشکده، ۶ هزار پرسنل، ۱۰ هزار نیروی کادر آموزشی و هیات علمی و ۲۰ هزار نیروی حق التدریس می باشد.
همچنین وی عنوان کرد که این دانشگاه یکی از دانشگاه های است که در سالهای اخیر توسعه آن محدود نشده و در سال جدید ۳۰۰ کدرشته محل به این دانشگاه اضافه شده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه بیش از ۶۴ درصد فارغالتحصیلان سال های ۹۳ و ۹۴ این دانشگاه وارد بازار کار شده اند و عهده دار شغل و حرفه ای می باشند، دغدغه اصلی این دانشگاه را کمک به بهبود وضعیت اشتغال کشور بیان کرد و یکی از بهترین سرمایه گذاری های آموزشی، اقتصادی، اخلاقی و تربیتی را سرمایهگذاری در حوزه فنی و حرفهای عنوان کردند که در جهت پیشگیری از ناهنجاری های جامعه بسیار مفید می باشد.
در ادامه آیت الله دکتر سید مصطفی محقق احمد آبادی، ضمن معرفی و قدردانی از خیر محترم، نعماتی چون فرزند و مال را زینت زندگی دنیایی دانست که همیشگی نمی باشند اما با توجه به ویژگی های باقیات و صالحات که جاویدان بودن، دارای بالاترین پاداش و امید فنا ناپذیری آن است، با استناد به آیه قرآن انسانها را دعوت به این عمل شایسته نمود.
حاج علی وکیل نیز ابراز داشت سرمایه گذاری جهت ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه از خواستههای پدر ایشان بوده است و به همین منظور پس از بررسیهای انجام شده؛ آموزشکده فنی حرفه ای دختران قم را انتخاب نمود.
در انتهای مراسم تفاهم نامه ای جهت احداث و تکمیل ساختمان آموزشی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران قم توسط دکتر صالحی عمران و خیر گرانقدر امضا گردید. همچنین به رسم اکرام و احترام ، هدایایی به حضور تعدادی از خیرین که در اجرای پروژه های عمرانی و احداث زمین چمن رو باز دانشگاه فنی و حرفه ای استان قم مشارکت داشتند، تقدیم گردید.