دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در سال ۱۳۹۹با حضور معاون سیاسی امنیتی فرماندار ،دکتر دیلمی مدیر شبکه و سایر اعضاء کارگروه با دستور کار بیماری کووید ۱۹- بیماریهای منتقله از آب و غذا(التور)-ارائه گزارش مادران باردار پرخطر،دستورالعمل حمایت از مادران شیرده،حمایت از کودکان در پیشگیری از سوانح و حوادث برگزار شد .
مدیر شبکه با ارائه وضعیت موجود بیماری کووید ۱۹ در شهرستان موارد ضروری و نیازمند توجه وپیگیری رامطرح و نظارت ویژه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن و اصناف و .... را خواستار شدند ، همچنین همکاری کلیه ادارات در اجرای پروتکلهای بهداشتی را لازم و ضروری دانستند.
دکتر دیلمی با اشاره به اهمیت سلامت آب در پیشگیری از بیماری التور موارد نیازمند مداخله سایر ادارات را مطرح نمودند.
سپس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها ضمن ارائه ی شاخصهای بیماری التور و هاری در شهرستان ورود ادارات مرتبط برای کاهش موارد ابتلا و پیشگیری را خواستار شدند
در ادامه مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت با اشاره به اهمیت حمایت از مادران باردار و شیرده و حمایت از کودکان در موفقیت مادران در امر شیردهی ، آخرین دستورالعمل ارسالی از وزارتخانه برای حمایت از مادران در امر شیردهی را ارائه و مشکلات فعلی و تلاش برای رفع موانع موجوددر تغذیه انحصاری را عنوان کرد ،همچنین ضمن اشاره به موارد فوتی در کودکان به علت سوانح و حوادث در استان و شهرستان مشارکت شهرداری و دهیاران را نسبت به شناسایی و ایمن سازی مناطق پرخطر تاکید کرد.
در پایان بای معاون سیاسی امنیتی فرماندار ضمن تشکر و قدردانی از زحمات پرسنل بهداشت و درمان در شرایط سخت و پراسترس بیماری کووید ۱۹ بر همکاری کلیه ادارات و نهادها با مرکز بهداشت شهرستان تاکید نمودند.
|