به گزارش پایگاه خبری وب دا، جمیله کوهی با اشاره به هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: اعتیاد به معنای عادت کردن است و همان طور که ترک کردن عادت می تواند برای فرد مشکلاتی را ایجاد کند، ترک کردن اعتیاد نیز برای بیمار دردسرساز است
.
وی بیان کرد: اعتیاد به مواد مخدر یکی از مشکلات بهداشتی و اجتماعی قرن حاضر و از مهم ترین دغدغه های فکری و جزو ناگوارترین آسیب های اجتماعی است
.
کوهی ادامه داد: اعتیاد نه تنها منجر به آسیب های شدید و عمیق جسمی و روانی در فرد مبتلا می شود بلکه آسیب های اجتماعی متعدد نظیر طلاق، بزهکاری و بیکاری را به همراه دارد.
کوهی با بیان اینکه پیشگیری و محو پدیده اعتیاد در جامعه به یک بسیج عمومی همگانی نیاز دارد، گفت: به همان اندازه که این پدیده شیوع پیدا کرده به همان اندازه هم تلاش و کوشش نیاز است تا جلوی پیشرفت آن را بگیریم.
وی درخصوص مراحل مبتلا شدن فرد به اعتیاد بیان کرد: اعتیاد سه مرحله دارد؛ مرحله اول آن آشنایی است که این مرحله با تشویق دیگران به ویژه دوستان ناباب یا از روی غرور و کنجکاوی خود فرد شروع می شود.
وی افزود: شک و تردید مرحله دوم است که در این مرحله فرد به مبارزه با امیال خود می پردازد که آیا این کار درست است یا نه و مرحله سوم، مرحله اعتیاد واقعی است که در این مرحله علائم اعتیاد ظاهر می شود و فرد و زندگی وی را احاطه می کند.