سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، ارتقای کیفیت آموزش را نتیجه عملکرد مطلوب استادان دانشگاه فرهنگیان دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، پنجمین جلسه شورای تخصصی نظارت دانشگاه با حضور معاونان نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و دانشجویی، مدیران کل نظارت و تعالی سازمانی، برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دفتر طرح و برنامه و بودجه، مدیر نیازسنجی و تولید محتوای آموزش های کوتاه مدت و مجازی و دیگر اعضا در مکان سالن شهید چمران سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان، برگزارشد.
در این جلسه، کچوئیان، انتصاب غلامعلی منتظر را به سمت رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری تبریک گفت و اقدامات و فعالیت های سعدان ذکایی، در مدت تصدی مسئولیت رئیس مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی را قابل تقدیر خواند.
عضو هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان، همچنین با تشکر از خدمات مهوش لطفی، رئیس گروه دانشگاه فرهنگیان در دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری، نائل شدن وی به افتخار بازنشستگی را تبریک گفت و افزود: شما بازنشستگان گنجینه ای سرشار از تجربه و تخصص هستید. قطعا بهره گیری از تجربه کاری شما که حاصل یک عمر تلاش صادقانه است، پیشرفت امور سازمانی را به همراه خواهد داشت.
این مقام مسئول، در ادامه از تاکید شورای عالی انقلاب فرهنگی، در خصوص شرایط و ضوابط پذیرش معلم در آموزش و پرورش سخن گفت و تصریح کرد: بنا بر تاکید این شورا و همچنین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، تربیت معلم و تامین نیروی مورد نیاز آموزش و پرورش صرفا باید از مسیر دانشگاه فرهنگیان انجام شود.
نایب رئیس شورای تخصصی نظارت دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به شرایط موجود خاطر نشان کرد: با وجود توقف برگزاری کلاس های درس به صورت حضوری، فعالیت ها و آموزش های مجازی دانشگاه به طور فعال در حال انجام است.
وی، گزارش های دریافتی از روند برگزاری کلاس های درس به صورت الکترونیک در دانشگاه را بسیار خوب توصیف کرد و افزود: این مهم باید به شکل مطلوب تداوم یابد
.
کچوئیان، با اشاره به تاکید شورای انقلاب فرهنگی در خصوص تامین و تربیت نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش توسط دانشگاه فرهنگیان گفت: دانشگاه فرهنگیان دارای نقش محوری است. بنابراین استادان و اعضای هیات علمی این دانشگاه دارای نقشی اساسی و کلیدی برای ایجاد تحول هستند.
عضو هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان، از تلاش استادان این دانشگاه، برای بهره گیری از الگوهای نوین تدریس و روش های جدید در شرایط کنونی سخن گفت و افزود: همه تلاش استادان دانشگاه بر این است تا بتوانند نقش خود را در قبال دانشجو معلمان در همه ابعاد مختلف آموزشی، تربیتی، رفتاری و فرهنگی به خوبی ایفا کنند.
استاد دانشگاه، تصریح کرد: تربیت دانشجوی کیفی از دغدغه های اصلی دانشگاه به شمار می رود. بنابراین در امور آموزشی و فرهنگی نباید کیفیت فدای کمیت شود.
این مقام مسئول، در ادامه اعلام و معرفی به موقع کد رشته ها به وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری را لازم و ضروری خواند و با تاکید بر تولید محتوای کاملا حرفه ای در دانشگاه افزود: پتانسیل بالای استادان دانشگاه، به عنوان فرصتی مناسب برای تولید محتواهای علمی، آموزشی به شمار می رود.
نایب رئیس شورای تخصصی نظارت دانشگاه فرهنگیان، مراقبت در فرآیند یادگیری از طریق سامانه های جامع بالندگی و
LMS
را گامی مهم به منظور افزایش توان علمی و آگاهی کارکنان برشمرد و در خصوص انجام فعالیت ها در سامانه
HES
با دقت و ظرافت خاص گفت: انتظار ما از وزارت علوم این است که با معرفی نماینده خود به این دانشگاه ما را در طی این فرآیند با دقت بیشتر و زمان کم تر راهگشا باشد.
گفتنی است: در پایان پنجمین جلسه شورای تخصصی دانشگاه فرهنگیان، از خدمات ارزنده اعضاء طی یک سال گذشته تجلیل شد.
بررسی وضع پذیرش دانشجو معلم و کیفیت ساماندهی مهارت آموزان ماده ۲۸ در سال جاری، چگونگی تدوین و پیاده سازی برنامه عملکردی سالانه دانشگاه و برنامه دفتر نظارت، ارزیابی و تعالی سازمانی با نقشه راه نظارت در دانشگاه و قدردانی از همکاری و مساعدت اعضای شورای تخصصی نظارت دانشگاه طی یک سال گذشته، اهم دستورات پنجمین نشست شورای تخصصی نظارت دانشگاه فرهنگیان بود.