رییس دانشگاه گفت: شهید صیاد شیرازی تمام عمر خود را در مجاهدت برای خدا سپری کرد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر سید حبیب اله موسویبهار با تبریک سال جدید یاد شهید سردار صیاد شیرازی را گرامی داشت و سالی خوب، خوش و همراه با پیشرفت و توسعه را آرزو کرد.
وی میزبانی مراسم گرامیداشت بزرگمردی نام آشنا همچون صیاد شیرازی را افتخاری ارزشمند برای دانشگاه علوم پزشکی همدان دانست و افزود: شهید صیاد شیرازی از دوران اول جنگ به عنوان یک ارتشی دلاور در صحنه نبرد حضور داشت و همواره مشوق نوجوانان و جوانان در دفاع از کیان این مرزوبوم بود.
رییس دانشگاه با اشاره به اینکه شهید صیاد شیرازی تمام عمر خود را در مجاهدت برای خدا سپری کرد، اظهار کرد: شهید صیاد شیرازی درجات عالی را به سرعت طی کرد و برای متلاشی کردن خیانتهای نیروهای متوهم منافقین اقدامات موثری انجام شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه از برگزاری مراسم بزرگداشت بزرگان این سرزمین با هدف انتقال مفاهیم و تاریخ درخشان به نسل جدید استقبال میکند، گفت: متاسفانه ایران اسلامی یکی از عناصر مهم خود را از دست داد.
دکتر موسویبهار خاطرنشان کرد که ما دانشگاهیان همواره مفنخریم که اقدامات علمی خود را در سایه حمایت و دلاورمردی دلاورمردان این سرزمین انجام میدهیم./م.ع

