به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنرکرمان، دکتر محمدعلی طاهر رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: تشکلها به منظور تحقق اهداف، میتوانند در چهارچوب قوانین و مقررات اقدام به برگزاری انتخابات نمایند.
وی افزود: حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در راستای تقویت فعالیتهای تشکلهای دانشجویی بر روند اجرایی شدن آییننامهها، ضوابط قانونی و انتخابات، نظارت میکند و لازم است دانشجویان مشکلات خود را با این معاونت در میان بگذارند.
حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر حمزه رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دانشگاه به چند دیدگاه از حضرت امام (ره) در خصوص مباحث فرهنگی اشاره کرد که فرمودند: وابستگی فرهنگی بزرگترین فاجعه است که گاهی بر سر ملتها میآید و از نظر فرهنگی وابسته باشد و اینکه گمان میکنند همه چیز از غرب است این یک مشکل اساسی است و فرمودند شما استادان، فرهنگیان، دانشجویان کوشش کنید و مغزها را از این وابستگی فرهنگی شستشو دهید.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص مهندسی فرهنگی فرمودند: ارزیابی وضعیت فرهنگی موجود، تبیین فرهنگ آرمانی و مطلوب و ارائه برنامههای سه وظیفه مهم هستند که اگر این سه وظیفه را انجام دهیم قطعا در کار فرهنگی موفق خواهیم بود.
دکتر نیره عسکری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خاطر نشان کرد: با توجه به وضعیت کرونا، رویکرد فعالیتها و برنامه عوض شده و آنچه که مهم است نگاه ما به این ویروس و فرصت نگاه کردن به ایام کرونا باشد که در جهان میبینیم یک قدم استشعار عظمت الهی با این ویروس کوچک که حس میشود که دنیا در یک رکود متواضعانه قرار گرفته است که با آن همه ادعا در مقابل کوچکترین ویروس جهان به رکود و تواضع واداشته است.
وی با اشاره به برگزاری کنگره ملی سردارسلیمانی در سال قبل گفت: در روزهای پایانی سال گذشته، قبل از شیوع ویروس کرونا، کنکره ملی سردارسلیمانی برگزار شد که مقدمهای باشد برای کنگره سردار سلیمانی و برای بین المللی شدن کنگره، تعیین محورها، تعیین شورای سیاستگذاری، جایزه، نشان ویژه و بورسیه ویژه کنگره اقداماتی صورت گرفته است که با شانههای ستبر دانشگاه که هم از دل وقف برآمده و هم پتانسیل بالایی دارد بتوانیم برای تبیین شهید قاسم سلیمانی به عنوان یک الگو هم برای کشور خودمان و هم برای جهان اسلام بر دوش بکشیم.
احمد یوسف زاده؛ مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی گزارش عملکرد و فعالیتهای حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در فضای مجازی در زمان کرونا در زمینه فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و علمی از قبیل کتابخوانی، فیلم، مسابقه علمی و مذهبی، طرح جمع آوری کمک به سیلزدگان، پادکست مسابقات، رویدادهای استارتاپی، کارآفرینی، مقاله نویسی، ارائه نمود.
دکتر مریم احتشام زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اظهار کرد: فرهنگ اصل است و در هر مقوله قبل آنکه دچار شویم برای ترمهای بعد یک راه حل منطقی پیش بینی کنیم تا به این مشکلات برخورد نکنیم و شاید یکی از موارد و مشکلاتی که ما نمیتوانیم با بعضی از دانشجویان ارتباط برقرار و به آنها کمک کنیم و اگر در حوزه فرهنگی ارتباط بین دانشجو و دانشگاه همیشه حفظ شود و آنچه که باید در شورای فرهنگی تصمیم گیری شود ورود و عضویت جدی همه دانشجویان در یک فعالیت فرهنگی است و یک فعالیتی جمعی که تمرین و مشارکت اجتماعی در دانشجویان تقویت شود لازم است که از فردگرایی به جمع گرایی معطوف شوند.
گفتنی است در این جلسه در مورد دستور کار جلسه برنامه ریزی و دریافت پیشنهادات در خصوص مناسبتهای پیش رو و مشخص نمودن بزرگترین تشکل دانشجویی عضو شورای فرهنگی نیز بحث و تبادل و نظر شد.