وی اظهار داشت: امروز شاهد تداوم برگزاری فعالیت های پژوهشی در فضای مجازی هستیم که با توجه به وضعیت کنونی کرونایی بسیار ارزشمند است.
مدیر امور پردیس های استان همچنیناز همکاری و همراهی بسیار خوب استادان برجسته ی دانشگاه های مادر استان مانند دانشگاه فردوسیبا دانشگاه فرهنگیان در برگزاری برنامه های علمی و پژوهشی به ویژه به شیوه ی مجازی قدردانی کرد.
در ادامه دکتر شراره سادات سرسرابی ارائه دهنده کرسی ترویجی گفت: در نظریه شبکههای معنایی تعداد زیادی واژه در شبکههای مرتبط به هم نمایش داده میشوند و مدلی مناسب برای پژوهشگر و مترجم دریافتنمفاهیم و معادلهای دقیقتر با توجه به روابط واژگانیو شکل گیری آن ها در ساختار ذهنی میباشند و با استفاده از همین روابط میتوان هزاران واژه و مفهوم یک زبان را در شبکهای به هم مرتبط نمایش داد و حتی از این شیوه در بسیاری از برنامههای رایانهای استفاده نمود.
وی افزود: پس از معرفی نظریه ی شبکه ی معنایی و مدل های گوناگون آن و مطرح نمودن مدل کره ی معنایی که نسبت به انگاره های پیشین شبکههای معنایی، از توانایی توجیهی بالاتر و محدودیتهای کمتری در تعیین چگونگی روابط میان مفاهیم برخوردار می باشد و سازگاری بیشتر با برخی شواهد عینی از شیوهی فعالیت مغز و ساز و کار طبیعی سیستم مغز و اعصاب انسان دارا می باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان افزود: یافته های این نظریه و مدل های گوناگون آن را در علوم و فنون مختلف با توجه به ماهیت میان رشته ای بودن بحث، تعمیم داده شد در موضوع تصمیم گیری در انتخاب اصلح از یک سو و معرفی رهیافت تصمیم گیری چند معیاره با استفاده از مدل های شبکه ای و شبکه های حجمی و تعدیل شده برای رتبه بندی استفاده نمود که کمک شایانی در تعیین معیارهای انتخاب اصلح و تحلیل ها و مباحث مرتبط با تعیین شاخص ها دارد.
دکتر شراره سادات سرسرابی اظهار داشت:
مدیریت مبتنی برمدل شبکه ای با تاکید
مقام معظم رهبری که خطاب به طراحان، برنامهریزان و کارشناسان الگوهای توسعه کشور فرمودند: «دل به الگوی غربی و مدلسازیهای غربی نسپارید. که نمیتواند کشور را نجات بدهد و مدلسازی و الگوسازی، کار خود شما است و معرفی «الگوی مدیریت شبکهای» مناسبترین الگو برای تحقق اهداف فوق میباشد.
وی در پایان نتیجه این کرسی را اینگونه بیان کرد: روش تفکّر شبکهای و عملکرد نظام واره، محصول دید کلان و جامع نسبت به موضوعات است سکوی یک جهش علمیو عملی به سوی حقایق هستی است.
در ادامه دکتر مطللب زاده و دکتر ذوالفقاری به عنوان ناقدان کرسی علمی ترویجی به بیان نظرات خود پرداختند.
گفتنی است در این برنامه علمی و پژوهشی تعداد بسیاری از استادان و پژوهشگران گرامی حضور داشتند .