مدیر کل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، در نشست مجازی نمایندگان شوراهای صنفی دانشجو معلمان سراسر کشور، از فرآیند اجرای پایش و ارزیابی نحوه اجرای دروس الکترونیکی در پردیس های استانی از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تا پایان فروردین ماه سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، دکتر ایوب ابراهیمی، مدیر کل نظارت، ارزیابی و تعالی دانشگاه، در جلسه ویدئو کنفرانس نمایندگان شوراهای صنفی دانشجو معلمان سراسر کشور، با گرامیداشت مقام شامخ استاد و معلم با اشاره به دستورالعمل های ابلاغ شده از سوی معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص آموزش های مجازی و تکلیف معاونت نظارت بر رصد و ارزیابی مرحله ای این آموزش ها در استان های سراسر کشور، از فرآیند اجرای پایش و ارزیابی نحوه اجرای دروس الکترونیکی در پردیس های استانی از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تا پایان فروردین ماه سال جاری خبر داد.
ابراهیمی، بررسی و تدوین نقشه راه، تولید پرسشنامه، تدوین و ابلاغ دستورالعمل جمع آوری داده ها و بررسی آن ها را از جمله نخستین گام های پایش به منظور همراهی با معاونت آموزشی برشمرد.
وی، با معرفی کمیته ای به عنوان ناظر بر اجرای بهینه فعالیت ها گفت: با همراهی و ورود مسئولان نظارت و ارزیابی،
خوداظهاری و نظرسنجی استادان دانشگاه در پورتال اصلی و نظرسنجی از دانشجو معلمان در سامانه گلستان، تسهیل کننده ارزیابی های صورت گرفته در میزان موفقیت دانشگاه برای ارائه آموزش های الکترونیکی بوده است.
مدیر کل نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، تعداد کل دروس گزارش شده را ۶ هزار و ۶۸۴ درس دانست و گفت: با پایش تعداد ۳ هزار و ۲۹۰ نفر از استادان دانشگاه در خوداظهاری، ۳۳ درصد از استادان با در اختیار داشتن ۶۷ درصد از دروس در اظهار نظر مشارکت و نظر خود را در سامانه ثبت کرده اند.
این مقام مسئول، وضعیت دانشگاه از منظر شاخص های ارزیابی و نظرسنجی صورت گرفته توسط دانشجو معلم و استاد این دانشگاه را قابل قبول اعلام و تصریح کرد: مرکز هوشمندسازی دانشگاه در تعامل با معاونت های طرح و برنامه و آموزش و تحصیلات تکمیلی در گام نخست سرورهای در اختیار را از یک به دو و دو به سه و در گام تکمیلی از سه به ۶ افزایش داده است.
ابراهیمی، در ادامه با اشاره به عدم اتخاذ تصمیم جدی در خصوص نحوه برگزاری آزمون های پایانی از جانب دانشگاه خطاب به دانشجویان حاضر در نشست مجازی به عنوان نماینده دانشجو معلمان سراسر کشور تاکید کرد: با پیگیری و بهره مندی از آموزش های مجازی و غیر حضوری خود را برای آزمون های پایانی آماده کنند.
دبیر کمیسیون دائمی هیات امناء و شورای دانشگاه، رعایت همه سرفصل های دروس و برنامه درسی ابلاغی از سوی معاونت آموزشی دانشگاه را توسط اساتید و مدیران استانی لازم و ضروری خواند و افزود: فضای حاکم بر دانشگاه فضایی کاملا آموزشی و همت دانشجو معلمان معطوف به مطالعات برنامه درسی و سرفصل های ابلاغ شده است.
این مقام مسئول، در پایان توجه بیش از پیش به تکالیف ارائه شده توسط استاد به دانشجو را مهم دانست و تصریح کرد: دانشجو معلم مکلف است با بهره برداری از زمان، انجام تکالیف را در دستور کار خود قرار دهد. چرا که ممکن است انجام تکالیف تبدیل به نمره آزمون شود.