جلسه آموزش مجازی با موضوع " تبیین سیاستگذاری آموزش های مجازی " ویژه دانشجویان و استادان واحدهای دانشگاهی فنی و حرفه ای شمال کشور به صورت ویدئو کنفرانس، باحضور دکتر صالحی عمران، رییس محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دکتر کیانی، معاون محترم آموزشی دانشگاه، دکتر مهدی، معاون محترم دانشجویی، روسای و معاونین محترم آموزشی و اساتید و دانشجویان استان های گلستان، مازندران و گیلان در تاریخ ۹۹/۰۱/۲۷ به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان به صورت مجازی برگزار گردید.
در این جلسه دکتر صالحی عمران، ضمن عرض خیر مقدم و تبریک سال نو، عنوان کردند: چرا آموزش مجازی انجام شود؟ به خاطر شرایط موجود و رویکرد جدید آموزشی. به هر حال در دنیایی زندگی می کنیم که دنیای ارتباطات است، ما در محیط های آموزشی توسعه آموزش مجازی را جدی نگرفته ایم. یادگیری آن باعث افزایش دانش ما می شود. . و در ادامه گفتند: ضعف یادگیری سنتی وابستگی شدید آن به معلم و کلاس است و افزودند استقلال در یادگیری بسیار مهم است. دکتر کیانی ضمن قدردانی از تلاشهای شبانه روزی همکاران ستاد در معاونت آموزشی و فناوری و همچنین همکاران این واحدها درصف ، عنوان کردند که تا کنون قدم های زیادی در آموزش مجازی برداشته شده ولی این کافی نیست و نیاز به یک بسیج عمومی دارد که این بار گران به مقصد برسد و نتیجه ای شیرین و لذت بخش داشته باشد . سپس دکتر مهدی، ضمن خیر مقدم به همکاران گفتند : فضای مجازی تبدیل به فضای واقعی شده است و از این موهبت می توان به نحو احسنت استفاده کرد . و آنچه در یکی دو ماه اخیر اتفاق افتاده دانشگاه فنی و حرفه ای را دچار دگرگونی در آموزش نموده است، دانشجویان باید آمادگی کامل جهت آموزش مجازی داشته باشند. حتی می توان این آمادگی را برای سال های بعد نیز حفظ نمود. ایشان خواستار کیفیت بالای آموزش در دانشگاه فنی و حرفه ای و مشاوره دانشجویی در این مدت به صورت آنلاین و آفلاین شدند. وی در ادامه سخنان خود گفت: دانشجویان اگر هزینه ای بابت فضای مجازی کرده اند دانشگاه بتواند حمایت کند.
دکتر شمشادی رئیس محترم استان گیلان بعنوان میزبان به همه شرکت کنندگان خیر مقدم گفتند. دکتر حیاتی رییس محترم استان مازندران گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای با پا گذاشتن در این عرضه بسیار موفق عمل کرده است، محتوای دروس باید از یک استاندارد پیروی کند و از استاندارد های لازم برخوردار باشد. همچنین خانم دکتر کشیری رییس محترم استان گلستان گفتند: ما با مفاهیم جدید در آموزش و یادگیری مواجه هستیم روند ما در گسترش آموزش های الکترونیکی رو به رشد بوده است، به دلیل اینکه هم دانشجویان و هم استادان استقبال خوبی داشته اند. وی در ادامه، مشارکت دانشجویان در آموزش را اثر بخش دانست که هوش را فعال می سازد. حرکت از آموزش سنتی به سمت الکترونیکی کار آسانی نیست و نیاز به تربیت نیرو های جدید دارد و به یقین وبینار بستری است برای اینکه نسل جدید دانشجویان تربیت الکترونیک داشته باشند . در ادامه دکتر شکی، معاون محترم آموزشی و دانشجویی استان گلستان، به ۶ مورد اشاره نموده اند:
۱- گفتمان و فرهنگ سازی در خصوص آموزشی های مجازی
۲- ایجاد آرامش در استادان، دانشجویان و کارکنان
۳- فعال شدن میزخدمت در دانشکده و آموزشکده های استان
۴- ترم ۹۸۲ را شروع آموزش های مجازی بدانیم
۵- پایان ترم را در اختیار دانشگاه ها بگذاریم
۶- زمان حذف را با دامنه بیشتر در نظر بگیریم