به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر امیرحسین خوشی اظهار کرد: با همدلی و رعایت نکات توصیه شده باید بتوانیم تا ۲ ماه آینده بر این ویروس غلبه کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان تست کرونا و آزمایش خون در آزمایشگاه ها وجود دارد، افزود: در شرایطی از بیماران تست کرونا گرفته می شود که فرد علامت دار باشد.
دکتر خوشی با بیان اینکه پزشک از افرادی که دارای علائم اولیه هستند گرافی سینه میگیرد و با سی تی اسکن وضعیت فرد چک می شود، توضیح داد: پس از بررسی این موارد توسط پزشک و در صورت نیاز، با گرفتن تست آزمایشگاهی، ترشحات ریوی یا نمونه خلط چک می شود.
وی خاطرنشان کرد: از افرادی که هیچ علامتی ندارند، تست کووید۱۹ گرفته نمی شود.
دکترای بیولوشیمی بالینی و عضو هیئت علمی دانشگاه در مورد کیتهای آزمایشی نیز اظهار کرد: متداول ترین و سریع ترین روش موجود در تست کرونا، روش های آزمایشی با پایه مولکولی است.
وی با بیان اینکه در این روش از نمونه خلط حلق یا گلو استفاده می شود، اضافه کرد: تشخیص زودرس نمونه خون در آزمایش کووید۱۹ کارایی ندارد، بنابراین از نمونه های ترشحات ریوی استفاده می شود .
دکتر خوشی گفت: از نمونه خون نیز می توان برای کووید۱۹ استفاده کرد و اندازه گیری آنتی بادی های کویید۱۹ را داشته باشیم اما با توجه به اینکه ۲ هفته باید از زمان بیماری گذشته باشد، پزشکان به تشخیص زودرس از روش های مولکولی روی می آورند.
وی ادامه داد: در روش مولکولی که شیوه متداول تست کروناست، بعید است که در حین آزمایش خطایی داشته باشیم و حساسیت تشخیص و حساسیت آزمایشگاهی بالاست.
وی تصریح کرد: البته اگر نمونه به درستی گرفته نشود می تواند خطا به وجود آورد به صورتی که علائم کووید۱۹ را می بینیم اما نتیجه آزمایش منفی می شود.