به گزارش پایگاه خبری وب دا، مدیر بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: این اقدام، گامی مهم در ارزیابی آگاهی، باور و عملکرد جامعه در مقابله با ویروس کرونا و در نهایت اتخاذ تدابیر تغذیه ای برای ارتقای سلامت جامعه و راهکاری برای ارزیابی وضعیت موجود در شناسایی باورها و اقدامات درست و نادرست تغذیه ای می باشد.
نسرین علیزاده اظهار داشت: در راستای ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد اقشار مختلف جامعه در کشور در خصوص تغذیه در زمان شیوع بیماری کووید ۱۹، با همکاری و حمایت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ودرمان ودانشکده تغذیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، پرسشنامه ای طراحی شده است و اطلاعات تغذیه ای جامعه بصورت آنلاین در حال گردآوری است.
وی عنوان کرد: شهروندان می توانند با مراجعه به لینک www.survey.porsline.ir/s/brqScU۵ و تکمیل پرسشنامه در دستیابی به هدف ذکر شده همکاری لازم را داشته باشند.