نماینده ولی فقیه دراستان کهگیلویه و بویراحمد به همراه مسئول امام جمعه های استان، مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان، رییس حوزه های علمیه خواهران و مدیر کل مرکز خدمات حوزه های علمیه استان با حضور در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج طی نشستی از مجموعه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تقدیر کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار از تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی، جامعه پزشکی، پرستاران، پرسنل شبکه های بهداشت و درمان، کادر بهداشتی و همه کسانی که در این شرایط سخت و طاقت فرسا در جهت سلامت مردم تلاش میکنند، تقدیر نمود.
حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی گفت: با توجه به شرایط سخت و دشوار کشور، اقدامات لحظه به لحظه ای باید صورت بگیرد، با توجه به اینکه کرونا موجودی نامرئی، منحوس و خطرناک است، مبارزه با این ویروس عالمگیر سخت بوده و نیاز به مراقبت و تلاشهای تخصصی، امکانات و همکاری مردم و مسئولان دارد.
وی ادامه داد: جامعه روحانیت تا آنجایی که میتوانست توصیه های لازم را به مردم عنوان می نمایید و خدا را شاکریم که مردم در این راه سخت کم و بیش همکار و همپای ما در جهت خود مراقبتی برای پیشگیری از کرونا بودند خوشبختانه در جامعه اسلامی زندگی می کنیم که دین و معنویت به جان انسان ها ارزش داده است.
وی اذعان داشت: برخی انسان ها قاتل و برخی حیات دهنده هستند و کار شما که در جهت سلامت بخشی به مردم بوده به حتم مورد رضایت خداست و کار شما از اجر و پاداش وسیعی برخوردار است.
حجت الاسلام و المسلمین حسنینی افزود: از نگاه اخلاق و فرهنگ دینی چیزی که خداوند به همه ما گوشزد نموده است این است که خالق و مدبر تنها اوست و اگر ما در مقابل قانون خداوند سرپیچی کنیم، خداوند و نیز نظام آفرینش ما را مجازات خواهند کرد اگرهمه اسنان ها
قانون خداوند رعایت کنند خداوند در همین دنیا بهشتی خواهد ساخت.
وی گفت: باید مسائل اخلاقی و دین محور را در همه بحران ها مد نظر قرار داده و توجه داشته باشیم همین سختی ها ما را آگاه می کنند اگر ما به اخلاق انسانی و خدامحوری باز نگردیم همه مشکلات اعم از جنگ و خونریزی، ظلم، ستم و پلیدیها یک به یک انسان ها را ویران می کند.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطر نشان کرد: خداوند به انسان قدرت داده که بتواند در این چالشها و معضلات با تفکر و تدبر پیروزی یابد، بیشک این ویروس خود تجربه ای جدید در حوزه پزشکی ماه خواهد بود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه گفت: متاسفانه با ورود کرونا در کشور شرایطی ایجاد شده که امیدواریم با حمایت علما و مردم بتوانیم از این بحران عبور کرده و جامعه را تحت شرایط آرامی قرار دهیم.
دکتر پرویز یزدان پناه افزود: یکی از نقاط قوت ما حمایت همه جانبه مردم و مسئولین استانی و دانشگاهی بود که در راستای مبارزه با کرونا؛ بیمارستان شهید جلیل یاسوج را با بیش از ۲۹۴ تخت به عنوان بیمارستان معین استان انتخاب و در سایر شهرستانهای گچساران و دهدشت نیز بخش هایی از بیمارستانهای آنها را برای این بیماری اختصاص دادیم.
وی اذعان داشت: برای تهیه و تامین نیرو و تجهیزات رایزنیهایی با وزارتخانه انجام دادیم و خود را آماده مقابله با بحران کرونا ویروس کردیم.
دکتر یزدانپناه ادامه داد: همچنین تاکنون بیش از ۲۸۰ نمونه برای آزمایشگاه های تهران و شیراز ارسال نمودیم که از این تعداد کمترین موارد مثبت را در استان شاهد بودیم و بالغ بر ۴۰ نمونه مشکوک دیگر به کرونا نیز ارسال شده که هنوز جواب آن را دریافت نکرده ایم.
وی با بیان اینکه یکی از استانهای پاک در کشور محسوب می شویم، عنوان کرد: نقاط قوت استان این بود که استاندار، حوزه های سیاسی، سپاه، سازمانهای مردم نهاد، شهرداری ها و سایر سازمان ها همکاری لازم را با ما داشته و تمام توان خود را برای کنترل بیماری به کار گرفتند.
وی ضمن تقدیر از حمایت همه جانبه روحانیون از سلامت مردم از جمله آیت الله ملک حسینی؛ نماینده محترم مجلس خبرگان رهبری
حجتالاسلام و المسلمین حسینی؛ نماینده محترم ولی فقیه و سایرعلما افزود: از دیگر نقاط قوت استان روحانیت است که در همه جوانب همراه و همپای مردم بوده است.
وی از جامعه پزشکی، پرستاران، پیراپزشکی، نیروهای خدماتی و نیروهای اداری دراستان تقدیر و تشکر نمود و عنوان کرد: اوایل ورود بیماری، کشور دارای کمبوداتی در تجهیزات و وسایل حفاظتی بود اما با وجود این کمبودها هیچ گاه در خدمت رسانی اختلالی به وجود نیامد و نیروهای درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تمام توان خود را به کار گرفتند تا خدشه ای در سلامت جامعه ایجاد نشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بازگشت هم استانی های ما که ساکن شهرها و استانهای پرخطر به استان هستند مسئله مهمی است که ما را نگران کرده، آنها میتوانند منشا و ناقل بیماری باشند، متاسفانه برخی از افرادی که به استان سفر میکنند دارای علائم بوده ولی به مراکز درمانی مراجعه نمی کنند و برخی نیز چون علائمی ندارند از قرنطینه کردن خود پرهیز می کنند.
دکتر یزدانپناه ادامه داد: بنابراین ما ۱۲ مرکز غربالگری را در مبادی ورودی استان راه اندازی نموده ایم که به صورت ۲۴ ساعته خدمات لازم غربالگری و ارزیابی را ارائه می دهند و از طرفی نیز امید است با کمک روحانیت و فرهنگ سازی مردم در جهت کاهش حضور در مراسمات عمومی مثل قبرستان ها، تشییع جنازه ها و غیره بتوانیم این فاز بحران را از سر کشور گذر دهیم.
حجت الاسلام داستار؛ مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین ضمن تقدیر از حضور و پیامهای عالمانه حجت الاسلام و المسلمین حسینی و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ابراز داشت: خوشبختانه حضور روحانیت، مجموعه سلامت و درمان و حتی استانداری استان برای مقابله با کرونا زود تر و سریع تر از سایر استانها بود و اقدامات پیشگیرانه را در جهت حفظ سلامت مردم با همکاری مردم انجام دادند که این خود شایسته قدردانی است.