دکتر سمانه بیاناتی افزود: روشهایی که به ما کمک میکنند مراقب سلامت روان خود در زمان فراگیری بیماریهای اپیدمیک مانند کرونا باشیم متعدد بوده و از آن جمله میتوان به صحبت با افراد خانواده، دوستان و کسانی که به شما آرامش میدهند اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه افراد باید در خصوص احساسات و نگرانیهای خود با دیگران حرف بزنید تصریح کرد: صحبتهایتان را محدود به مسئله کرونا نکرده و در خصوص موضوعات مختلف حرفهایتان را بیان کنید.
متخصص اعصاب و روان بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان اظهار داشت: بیشتر از راههای ارتباطی جایگزین مانند ارتباطات مجازی، تلفن و ویدیویی استفاده کرده، هرچند برخی اتفاقات در کنترل شما نیستند پسروی مواردی که روی آنها کنترل دارید تمرکز کنید.
دکتر سماواتی ادامه داد: سعی کنید در خانه از تنهاییتان لذت برده، کارهای موردعلاقهتان را پیداکرده، خودتان را مشغول دیدن فیلم، آشپزی، کارهای هنری، ورزش، باغبانی یا مطالعه کتاب کنید.
وی بیان داشت: میتوانید با رنگآمیزی کتاب نقاشی بزرگسالان اضطرابتان را کاهش داده همچنین دوش آب گرم گرفته تا استرستان کم شود.
متخصص اعصاب و روان بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: شب قبل، کارهای فردایتان را یادداشت کنید به این شکل روز فعالی حتی زمانی که کل روز را در منزل ماندهاید داشته و زمانتان را بیهوده در فضای مجازی تلف نمیکنید، همچنین سیکل معیوب اضطراب ناشی از بیماری کرونا در ذهنتان فعال نخواهد شد.
وی عنوان کرد: تمرینات آرامسازی مثل ورزشهای یوگا، موسیقی آرام، تنفس عمیق و آهسته را انجام دهید.
انتهای پیام/ م.ص- ۴۰۲۰
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/HzzIE1d3Lz6I2zPY5dlu7T