به گزارش پایگاه خبری وبدا، مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، آشنایی با محصولات سلامت محور و سامانه
TTAC
و ... را از اهداف برگزاری این کارگاه برشمرد و گفت: شرکت کنندگان در این کارگاه که به شکل تئوری و عملی برگزار شد، از نحوه استعلام کالاهای سلامت محور تولید داخل و وارداتی و ... بهره مند شدند.
دکتر حسن براتی زاده اظهار داشت: در بخش عملی آموزش به تقلبات رایج در مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی پرداخته و به ضوابط برچسب گزاری و اصول نگهداری مواد سلامت محور اشاره شد.
وی عنوان کرد: آشنایی با سامانه
FMS
به منظور ثبت نام و دریافت پروانه بهداشتی ساخت نیز در دستور کار قرار گرفت .
شایان ذکر است در پایان کارگاه ضمن مقایسه برچسب کالاهای مجاز و غیر مجاز و آموزش تشخیص کالای قاچاق به شکل عملی، اهمیت انتخاب کالای سلامت محور و تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم قاچاق بر جامعه و اقتصاد آن مورد بحث قرار گرفت.