دکتر سعید کشمیری در چهارمین شورای سلامت و امنیت غذایی و دومین مجمع سلامت شهرستان دیر در سال جاری اظهار داشت: کمتر از ۳۰ درصد سلامت به حوزه سلامت برمیگردد که فرهنگسازی و اجتماعی کردن سلامت ضروری است.
وی تصریح کرد: وضعیت سلامت استان بوشهر را به صورت مستمر رصد میکنیم و اولویت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عدالت در دسترسی به امکانات بهداشتی و درمانی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خواستار رسیدگی به وضعیت تصادفات جادهای در شهرستان دیر شد و گفت: در شهرستان دیر در هر ۱۰ روز یک نفر بر اثر تصادف فوت میشود که اکثراً جوان هستند و این یک واقعیت دردناکی است و این آمار در بقیه شهرستانها نیست که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ برابر شده است و باید چارهاندیشی شود.
دکتر کشمیری با تاکید بر اینکه اگر بتوانیم سلامت را اجتماعی کنیم موفق میشویم، ادامه داد: مقوله سلامت مانند کوه یخ است و نوک آن بیمارستان و بهداشت بوده و حتی گاهی اوقات سلامت میتواند به یک مسئله امنیتی تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه همه دستگاهها و مردم برای اجتماعی شدن سلامت پای کار بیایند، افزود: در استان بوشهر مجموع سن بناهای بهداشتی و درمانی که بازسازیشده متوسط آن به ۱۰ سال نمیرسد و در پنج سال اخیر ۱۵۰ ساختمان از نو بناکردهایم.
خطر پسابهای صنعتی پتروشیمیها شهرستان دیر را تهدید میکند
وی با اعلام اینکه خطر پسابهای صنعتی پتروشیمیها شهرستان دیر را تهدید میکند، ابراز کرد: باید از آب دریا، اطراف و خاک خیلی مراقبت کنیم؛ ۳ پتروشیمی مستقر در شهرستان دیر پیوست سلامت خود را نوشتهاند و منتظر نتیجه آن هستیم.
دکتر کشمیری درباره آخرین وضعیت بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر، عنوان کرد: این بیمارستان درنهایت باید پاسخگوی نیازهای مردم باشد اما دو هفته پیش مشکل برق آن حلشده و تازه به علوم پزشکی تحویل موقت میشود.
وی با اشاره به فشارها برای افتتاح زودهنگام بیمارستان دیر، یادآور شد: ما باهم تعارف نداریم، درواقع یک نوزاد نارس به ما تحویل دادهاند، هیچکدام از وسایلش قابلاستفاده نبود و یکییکی کارها انجام شد؛ ما نمیخواهیم بیتوجهی کنیم و در تیم مدیریتی دانشگاه هیچ فرقی بین شهرستانها وجود ندارد و مردم همه شهرستانها محترم هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از آمادگی برای راهاندازی زایشگاه و اضافه کردن متخصص بیهوشی و جراح عمومی به این بیمارستان خبر داد و تصریح کرد: ما از انتقاد ناراحت نمیشویم و اشکالات کار خود را از بین صحبتهای منتقدین و از آینه این صحبتها میگیریم.
وی با اشاره به محدودیتهای دانشگاه علوم پزشکی، بیان داشت: بیمارستانهای بزرگ هم روز ۱ همه متخصصها را نداشتند و همین بیمارستان کنگان بعد از سالها، تازه سال گذشته متخصص مغز و اعصاب به آن اضافه شد که در این مدت نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ نفر از مرگ حتمی نجات یافتند.
دکتر کشمیری با بیان اینکه در حال حاضر تمام مردم شهرستان دیر پرونده الکترونیک دارند گفت: بیمارستان دیر تجهیزات خیلی خوبی دارد و مجهزتر هم میشود و برای ما ۶۰ هزار نفر جمعیت دیر خیلی مهم و به عنوان گروه هدفمان هستند.
وی اساس سلامت را خدمات پیشگیری و جلوگیری از تولید بیمار دانست و افزود: ما اگر تمام این شهرستان را تبدیل به بیمارستان کنیم ولی بیمار تولید شود فایدهای ندارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با اشاره به غربالگری کمبود تیروئید در نوزاد تازه متولدشده در خانههای بهداشت، خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع این خدمت در استان بوشهر تاکنون نزدیک به ۸۰۰ تا ۹۰۰ کودک را شناسایی و درمان کردهایم.
انتهای پیام/م.غ ۱۰۲۳
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI