به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ دکتر زهره زمانیان افزود: بیماری فلج اطفال ازجمله بیماریهایی است که بیشتر افراد مصون نشده را مبتلا کرده و عوارض این بیماری میتواند فلج اندامها (معمولاً در یک عضو دست یا پا) و حتی مرگ در کودکان باشد.
وی افزود: در راستای اجرای برنامه نظام مراقبت بیماری فلج اطفال و با توجه به همجواری کشورمان با دو کشور بومی پاکستان، افغانستان و ترددهای بسیار بینالمللی که باعث خطر بازگشت مجدد این بیماری به کشور میشود طرح (ماپینگ آپ) مانند سالهای گذشته برای کودکان زیر ۵ سال ساکن مناطق پرخطر و زندانها ، که در اردوگاهها و یا خارج از اردوگاهها اقامت دارند اجرا میشود.
کارشناس مسئول بیماریهای واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان داشت: این طرح در دو مرحله انجام میشود که مرحله اول آنکه از تاریخ ۲۸دیماه لغایت ۱بهمنماه۹۸ به مدت ۴ روز در شهرستان بوشهر آغاز میشود.
دکتر زمانیان افزود: در مرحله اول مراقبین سلامت با حضور در منطقه اسکان افاغنه و عشایر اقدام به واکسینه نمودن کودکان زیر ۵ سال از طریق قطره فلج اطفال کرده که در این مرحله تعداد ۱۳۳۰ کودک زیر ۵ سال قطره فلج اطفال دریافت میکنند.
وی عنوان داشت: این طرح شامل دو نوبت ایمنسازی خانه به خانه با واکسن پولیو خوراکی (قطره فلج اطفال) به فاصله ۴ تا ۶ هفته در نقاط پرخطر بوده که در طی آن به همه کودکان گروه هدف زیر۵سال (۵۹-۰ ماهه) بدون توجیه سابقه ایمنسازی قبلی آنها مجدداً واکسن خوراکی خورانده میشود.
انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI