نشست هم اندیشی فعالان قرآنی پردیس های استان های تهران، البرز، قم و قزوین و تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور، طرح فرهنگی و پژوهشی ۵۵۵ و طرح ملی حفظ قرآن کریم (سراج) سه شنبه ۳ دی ۹۸ در سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.
در این مراسم سید کامران میرمعینی مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به فلسفه تاسیس دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلمان تحول ساز نظام آینده تعلیم و تربیت، گفت: وجه تمایز این دانشگاه وجه تربیت، فرهنگی و معنوی ان است که باید مورد عنایت ویژه در برنامه ها و اقدامات باشد.
وی با بیان اینکه نقش معلمان در جامعه می تواند تاریخ ساز باشد، افزود: برای توسعه پایدار و همه جانبه در کشور باید در تعلیم و تربیت سرمایه گذاری کنیم.
مدیر کل فرهنگی دانشگاه خاطر نشان کرد: معلمان بویژه فعالان قرآنی می توانند علاوه بر تعریف وجه تربیتی به عنوان گفتمان غالب در پردیس ها و مراکز آن را از مدیران مطالبه کرده و خود نیز در این راستا نقش آفرین باشند.
همچنین حجت الاسلام ابراهیم ماسوری رئیس اداره گسترش فرهنگ دینی و اخلاقی دانشگاه فرهنگیان، با تاکید بر برکات انس با قرآن خاطر نشان کرد: دانشجومعلمان برای بحث هدایتگری در کنار آموزش تخصصی رشته های خود گریزی جزء انس و هم نشینی با قرآن ندارند.
وی با بیان اینکه تعلیم و تزکیه پیامبر با تلاوت قرآن کریم آغاز شد، تصریح کرد: پیامبر علاوه بر اسوه حسنه بودن برای همگان، به صورت ویژه برای معلمان اسوه است و معلم برای موفقیت باید با شیوه معلمی پیامبر آشنا شود که مسیر آن قرآن است.
حجت الاسلام ماسوری در ادامه به راه اندازی دارالقرآن در ۶۴ پردیس و مرکز دانشگاه فرهنگیان خبر داد و افزود: با راه اندازی دارالقران ها، علاوه بر ارتباط مستمر و مستقیم با دانشجو معلمان، تنوع در فعالیت ها، افزایش جاذبه فعالیت ها و تولیدات قرآنی و حرکت به سوی محتوا دنبال می شود.
وی ادامه: همچنین نشریه کشوری زمزمه محبت به منظور بازتاب فعالیت های قرآنی پردیس ها و انتقال تجربیات به زودی منتشر خواهد شد.
در این مراسم از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور، طرح فرهنگی و پژوهشی ۵۵۵ و طرح ملی حفظ قرآن کریم (سراج) تقدیر شد.