دکتر حیدری با اشاره به این موضوع که پذیرفتن این مسئولیت که به عنوان نماینده سایر دانشجویان باشید تنها شامل پیگیری و رسیدگی به امکانات اولیه دانشجویان نمی شود افزود: شما دبیران باید فراتر از مواردی چون خوابگاه و غذا عمل کنید.
وی خطاب به دبیران شوراهای صنفی بیان کرد: شما باید در زمینه فرهنگی، ورزشی، اقتصادی-اجتماعی صاحب ایده های نو شوید.
دکتر حیدری در جمع دبیران شوراهای صنفی بیان کرد: رشد علمی و یا برآورده شدن نیازهای اولیه بسیار مهم است اما این فقط یک بعد است و چیزی که به حیطه شما مربوط می شود بلوغ سازمانی است.
معاون پیشگیری و حفاظت دفتر مرکزی حراست تفاوت دانشجومعلمان با سایر دانشجویان را در موضوع بلوغ سازمانی دانست و بیان کرد: احساس تعلق به نظام آموزش و پرورش، تعالی و بالندگی دانشگاه فرهنگیان ، عملکرد بالا و نظارت پویا از ویژگی های اصلی دانشجومعلمان است.
وی افزود: دبیران شوراهای صنفی در نظارت پویا همزمان وقتی خود را مطالبه گر می دانند نباید دیگران را مقصر بشمارند. وی ادامه داد: سطحی نگریستن به مسائل و گذر از آن ناصحیح است و نباید در مورد مسائل مهم به سرعت پیشداوری کرد.
حیدری افزایش بلوغ سازمانی در دانشجویان را نیروی کمک کننده دانست که موجب می شود تا دانشگاه به اهداف برنامه ریزی شده خود همراه با ارتقاء کیفیت دست یابد.
وی دبیران شوراهای صنفی را به عنوان قشر فرهیخته معرفی کرد و گفت: آنان باید در مورد مسائل مختلف موضع درستی اتخاذ کنند
.
معاون پیشگیری و حفاظت دفتر مرکزی حراست به مهارت هایی از جمله: خوب گوش دادن، درک مسئله، احصاء راه حل، خود تنظیمی، درک بیشتر نسبت به مسائل پیرامون، داشتن امید و روحیه مثبت اشاره کرد و افزود: شما دانشجویان به عنوان دبیران شورای صنفی باید این خصوصیات را در خود بیشتر تقویت نمایید. وی همچنین در این سطح به رفتار منعطف، منظم، پایدار و استفاده از فرصتها تاکید داشت.