برنامه افتتاحیه مکمل یاری دانش آموزان سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش در آموزشگاه دخترانه نرگس برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت استان، برنامه افتتاحیه مکمل یاری دانش آموزان سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش، رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان و مسئولین وکارشناسان مربوطه از بخش بهداشت و آموزش و پرورش و جمعی از مدیران و اعضا انجمن اولیا و مربیان مدارس ناحیه یک همدان در آموزشگاه دخترانه نرگس برگزار شد.
در ابتدا جعفری؛ معاون محترم تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش ضمن تشکر از هماهنگی های منسجم بین دو اداره بر ضرورت توزیع و مصرف صحیح مکمل ها تاکید کردند.
در ادامه دکتر کرمی؛ معاون محترم بهداشتی دانشگاه در خصوص ارزش و اهمیت مکمل یاری صحبت کردند و اثرات روانی، بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی کمبود ریزمغذی ها بر سلامت را شرح دادند.
وی تاکید کرد که با وجود باورهای غلط، نوجوانان که به واسطه بلوغ نیازمند مصرف مکملها هستند نسبت به مصرف قرص آهن و پرل
D۳ که با صرف هزینه و وقت بسیار به صورت رایگان در اختیار آنها که آینده سازان کشورند اقدام نمایند و به مسئولیت اجتماعی اولیا، مدیران، مراقبین و رابطین سلامت در خصوص رفع باورهای اشتباه و توزیع درست و به موقع مکملها برای مصرف حداکثری دانش آموزان در جهت تضمین سلامت و نشاط آنها تاکید و به مصرف برخی خوراکی ها برای افزایش جذب آهن ازجمله مصرف مواد حاوی ویتامین C و رعایت زمان مصرف نوشیدنی هایی مثل چای، قهوه و شیر همراه وعدهای غذایی اشاره نمود.
رئیس مرکز بهداشت استان همچنین در خصوص بیماری های تنفس خصوصا آنفلوانزا نکاتی را برشمرد ازجمله اینکه هرگز تعداد موارد مثبت آن متفاوت از الگوی سال های گذشته نبوده و فقط به علت شیوع زود هنگام در کل دنیا زودتر شایع شده است و البته جز در مواردی که بیماری همراه با تب شدید و ناگهانی همراه با علائمی مثل تنگی نفس، ایجاد کبودی و درد شدید بدن و یا خلط خونی باشد مثل همه ویروس های سرماخوردگی خواهد بود و در صورت ابتلا در ۹۸% موارد کوچکترین عارضه ای برجا نخواهد گذاشت و فقط در ۲% افراد که مبتلا به بیماری زمینه ای مثل کودکان دارای نقص ژنتیک و یا افراد مبتلا به سرطان، نقص سیستم ایمنی، بیماری قلبی.... علائم ممکن است تشدید و نیاز به بستری پیدا کنند پس توجه به علائم خطر و حضور به موقع در بیمارستان در این مواقع کمک کننده خواهد بود ضمنا رعایت نکاتی مثل شستشوی دست ها و استراحت کافی و تهویه مناسب کلاس ها در پیشگیری از ابتلا اهمیت دارد و تعطیلی مدارس در دستور کار نیست.
در پایان به صورت نمادین برنامه مکمل یاری دانش آموزان آموزشگاه با حضور مسئولین مربوطه اجرا شد.