نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه قرآن صدای فطرت آدمی است گفت: امید است برگزاری این جشنواره ها راهی برای بازگشت به قرآن و درک مفاهیم عظیم آن بگشاید.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، آیت اله حبیب شعبانی در آیین اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، ضمن خیر مقدم به میهمانان قرآنی استان و قدردانی از برگزارکنندگان جشنواره اظهار داشت: بشر پیش از ورود به دنیای حیرت به دنبال سعادت بود و گویا سعادت و آرامش گمشده همیشگی بشر بوده و در ادیان مختلف، در منش های متعدد و تفکرات مبتنی بر عقل به دنبال این گمشده بوده است.
وی ضمن تاکید بر اینکه بدون منبع الهی وحی دستیابی به این سعادت غیرممکن است عنوان کرد: تنها راه دستیابی بشر به سعادت اتصال به وحی الهی است و پیغمبر اکرم (ص) بارها و بارها به این موضوع تاکید داشته اند که برای نجات بشر راهی جز چنگ زدن به ریسمان الهی نیست.
امام جمعه شهر همدان "قرآن" را راه اتصال به ریسمان الهی برشمرد و افزود: هیچکس در عالم بدون این حبل اله به رشد نخواهد رسید و دستیابی به معارف الهی پایان ندارد.
وی با اشاره به وجود منابع کثیر قرآنی از قبیل حافظان، قاریان، مجالس و مباحث قرآنی تبیین کرد: متاسفانه با وجود این همه ظرفیت، قرآن همچنان در بین ما مهجور است.
آیت اله شعبانی ادامه داد: مسیر و غایت رشد انسان نیز نامتناهی است و امروز با وجود آسیبها و مشکلات فردی و اجتماعی متعدد ضرورت بهره برداری از حفظ، مفاهیم، تدابیر و تجوید قرآن بیش از پیش نمایان می شود.
وی تشریح کرد: تفاسیر متعددی بر قرآن نوشته شده اما هنوز در فهم قرآن مشکل داریم چراکه آنطور که باید به این منبع عظیم سعادت پرداخته نشده است بنابراین لازم است از پیشگاه قرآن کریم عذرخواهی بکنیم.
نماینده ولی فقیه در استان همدان بیان کرد: این جلسات باید فرصتی فراهم آورد که به کتاب نور توجه کنیم، نه فقط قرآن بخوانیم بلکه باید با آن زندگی کنیم زیرا قرآن محل تجلی خداست و باید درک حقانیت آن را در اولویت های زندگی قرار دهیم.
وی راه نجات بشر امروز را بازگشت به قرآن و عترت(ع) عنوان کرد و گفت: درک آموزه های قرآن مشروط است و نیازمند طهارت باطنی است تا به درک آن نایل شویم.
آیت اله شعبانی متذکر شد: به لطف خدا بعد از انقلاب بسیاری از مفاهیم قرآن اجتماعی شد اما همچنان به کار و درک بیشتری در این زمینه داریم که امید است دست اندرکاران و فعالان قرآنی به این مهم توجه ویژه داشته باشند.