مدیر اداره
نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از برگزاری
سومین جلسه تخصصی مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی شهرستان نیشابور خبر داد.
دکتر حسین
زاده در مصاحبه با وبدا گفت: سومین جلسه تخصصی مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی
که با حضور مسئولین مربوطه در محل سالن جلسات دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار گردید
در خصوص تعامل بیشتر ادارت زیربط، بازرسی مشترک، شناسایی کارگاه های زیرزمینی و ساماندهی انها بحث و تبادل نظر گردید.
وی افزود: در راستای
ارتقا و بروزرسانی سطح علمی مسئولین فنی مقرر گردید جلسات آموزشی بطور مرتب برگزار گردد.
در ادامه جلسه آقای مهندس بیدکی، رئیس اداره
استاندارد و تحقیقات صنعتی نیشابور از برگزاری جلسات آموزشی
در خصوص کاربرد و نحوه اخذ استانداردهای اجباری و تشویقی و بروز رسانی استانداردها
در سال 97 خبر داد و افزود که این امر باعث ارتقای سطح علمی و کسب امتیاز آموزشی برای
مسئولین فنی خواهد شد.
لازم بذکر است
اجرای سمینار نقد و بررسی کیفیت روغنهای سنتی در مقایسه با روغنهای کارخانه ای هم جزو برنامه های این جلسه بود که با استقبال زیاد مستمعین مواجه شد
و مقرر گردید در هر جلسه یک سمینار تخصصی توسط مدیران کنترل کیفی ارائه گردد.