به گزارش پایگاه خبری وب دا، مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد، گفت: در این مدت ۳۴۲ بازرسی و نظارت انجام شد که ۱۷۹ مورد آن در سطح عرضه بوده و ۲۱ مورد با توجه به تخلفات انجام شده به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
دکتر حسن براتی زاده با بیان این که در این مدت ۴ پروانه واحد تولیدی باطل شد، افزود: هدف ما جمع آوری و برخورد نیست، بلکه افزایش آگاهی و ارتقای سلامت جامعه است.
وی از پایش محصولات تراریخته، باغی و زراعی خبر داد و گفت: علاوه بر این پایش غنی سازی آرد و باقیمانده سموم نیترات و نیتریت و ... در محصولات غذایی نیز انجام می شود.
وی توضیح داد: در حال حاضر دغدغه ما در جامعه کمبود ویتامین دی است که متاسفانه بیشتر اقشار جامعه درگیر آن هستند و ما غنی سازی این ویتامین را از شیر آغاز کردیم.
وی با بیان این که در گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان پی گیری های خوب و موثری انجام شده است، اظهار داشت: کیفیت گندم نیز یکی دیگر از دغدغه های ما است که در واقع دستگاه متولی خرید آن اداره غله بوده و ما نظارت های مربوطه را انجام می دهیم.
وی به اهمیت ایمنی و امنیت غذایی از مزرعه تا منزل اشاره و خاطرنشان کرد: بهترین نان، نان سنگک است که ارزش تغذیه ای بالایی دارد و در رفع بیماری های عصبی، پوستی و یبوست تاثیر زیادی دارد و ما در صدد ساماندهی آن هستیم و خوشبختانه زمینه آن فراهم شده است.
دکتر براتی زاده با بیان این که ۳ محصول کلزا، سویا و ذرت وارداتی است، گفت: طبق دستور سازمان، محصول همه واحدهای تولیدی که از این دانه ها روغن گیری می کنند، باید مورد آزمایش قرار گیرد.