همایش پیادهروی کاروان سلامت و نشاط به مناسبت هفته سلامت روان با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه و واحد تربیت بدنی انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان، دکتر علیزاده مدیر تربیت بدنی دانشگاه در پایان این مراسم اظهار داشت: ورزش یکی از مولفههایی است که در سلامتی جسم و روان انسان به اثرگذار است.
وی با بیان اینکه پیادهروی گروهی در دانشگاه حرکتی نمادین در جهت ترویج عوامل اثرگذار در سلامت افراد است عنوان کرد: امیدوار هستیم این حرکت نمادین سرآغاز اقدام و حرکتی جدی در زندگی تک تک شرکتکنندگان باشد و مقوله ورزش رنگ و هدفی جدی به خود بگیرد.
مدیرگروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه نیز در این مراسم اظهار داشت: دهم اکتبر در تقویم جهانی "هفته سلامت روان" نامگذاری شدهاست البته پیش از آن در تقویم ملی ما ۱۸مهر به همین عنوان نامگذاری شده بود و این نشان از اهمیت مساله سلامت روان در زندگی افراد دارد.
حمید رنجبران با بیان اینکه این نامگذاریها نمادین است و سلامت روان باید با برنامه
ریزی در زندگی افراد جدی گرفته شود گفت: ذهنیت سالم ماست که میتواند به عنوان ایفاگر نقش سلامت در زندگی اثرگذار باشد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت شاخص دالی در تشخیص میزان سلامتی افراد تبیین کرد: دو موضوع در سلامت روان مهم است اولین مساله این است که تصور میکنیم مراجعه، تاثیری در بهبود افراد مبتلا به اختلال یا مشکلات روانی ندارد در حالی که اختلالات و بیماریهای روان نیز باید مثل بیماریهای جسمی جدی گرفته شود.
مدیرگروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه ادامه داد: دومین موضوع حائز اهمیت در این روند این است که همه کسانی که در حوزه بهداشت روان کار میکنند و همه مردم باید بدانند که فرد در بیماری روان مداخله ندارد و مطرح کردن این موضوع نخستین قدم در رفع آن است.
وی تصریح کرد: موضوع نشاط، تنها به سلامت جسمی مربوط نیست بلکه سلامت روان و حتی بررسی دغدغههای محیط زیستی و... نیز در افزایش این نشاط اثرگذار هستند و نشاط اجتماعی صرفا در پیادهروی یا جنگ شادی و... محصور نیست و عوامل مختلفی از جمله برنامهریزی دولتها بر آن اثرگذار هستند.
در پایان این مراسم به ۱۵نفر به قید قرعه کارت هدیه ۵۰ هزار تومانی اعطا شد همچنین از بین ۱۰ نفر از کسانی که از برنامه و فعالیت ورزشی خود طی هفته گذشته مستند تهیه کرده بودند به ۵ نفر جوایزی اهدا شد.