کمیته رسیدگی به شکایات و عدم انطباقها با هدف بررسی موضوعات مختلف کاری برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وبدا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا، مهندس علی بهرامی کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه در خصوص برگزاری کمیته رسیدگی به شکایات و عدم انطباق ها گفت: کمیته رسیدگی به شکایات و عدم انطباقها با بررسی ۲۵ پرونده و موضوعات مختلف برگزار و پروندههای شکایات و عدم انطباق محصولات غذایی با استاندارهای صنایع غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است جلسه کمیته رسیدگی به شکایات و عدم انطباق ها با حضور معاونت غذا و دارو، مدیر غذا و محصولات آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کارشناسان و روسای اداره نظارت بر محصولات خوارکی و فراوردههای آرایشی و بهداشتی، و اعضای هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینای همدان دکتر کرمی و دکتر امامیفر در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد.
همچنین در این جلسه پیرامون موارد مختلف و رسیدگی به شکایات صنایع غذایی از شرکت های خاص تولید کننده بررسی شد./ع