کارگاه آشنایی با مفاهیم پایه و مولفه ها، تجربیات بین المللی، سیاست ها و قوانین، ابعاد اکوسیستم کارآفرینی دانشگاهی (ویژه روسای دانشگاهها) بیستم مهر در سالن دکتر علی اکبر سیاری موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه دکتر نسرین نورشاهی رئیس موسسه در افتتاحیه این پنل به ضرورت و اهمیت موضوع کارآفرینی دانشگاهی و برنامه ریزی در این حوزه اشاره کرد و عنوان داشت: برنامه های موسسه برای انتقال دانش تخصصی تولید شده در قالب کارگاه های آموزشی برای مدیران دانشگاه ها توسط موسسه شروع شده و ادامه خواهد داشت.
در ادامه دکتر سید هادی مرجائی عضو هیات علمی موسسه و یکی از مدرسین این کارگاه با گزارش وضعیت شاخص های اقتصادی و آموزش عالی مرتبط با کارآفرینی به طرح مساله در خصوص موضوع کارگاه پرداخت. وی همچنین به معرفی ابعاد اکوسیستم کارافرینی و کارافرینی دانشگاهی و تشریح رویکرد دانشگاه پژوهی و برنامه ریزی راهبردی برای تحقق اهداف کارافرینی دانشگاهی پرداخته و نحوه بکارگیری و استفاده از فرم های ده گانه در کارگروه های برنامه ریزی دانشگاهی برای تحقق اهداف کارافرینی را تشریح نمود. سپس دکتر مهتاب پورآتشی عضو هیات علی موسسه و دیگر مدرس کارگاه به تشریح مفاهیم پایه و تجربیات دانشگاه های کشورهای دیگر از جمله دانشگاه ام ای تی، دانشگاه تورنتو و دانشگاه سنگاپور در خصوص کارافرینی اشاره کرد و دکتر غلامرضا ذاکرصالحی عضو هیات علمی موسسه و مدرس کارگاه به معرفی و تبیین سیاست های ابلاغی و قوانین مصوب در خصوص کارافرینی پرداخت.
گفتنی است در این کارگاه روسا و مدیران برخی از دانشگاهها از جمله دانشگاه گیلان، دانشگاه الزهرا (س)، دانشگاه جهرم، دانشگاه هنر، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، دانشگاه گناباد و پژوهشکده علوم زمین حضور داشتند که در بخش های مختلف زمان برگزاری کارگاه ضمن طرح سئوال، ایده های خود را در خصوص نحوه تحقق اکوسیستم کارافرینی در دانشگاه بیان داشتند.