صبح امروز نمایشگاه روز جهانی غذا با استاندار کهگیلویه و بویراحمد،
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و رئیس اداره جهاد کشاورزی استان
، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی جنب معاونت غذا و داروی علوم پزشکی یاسوج افتتاح شد
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سبک زندگی در بخش های مختلف به خصوص تغذیه بسیار حائز اهمیت است که هر چه میزان آگاهی مردم بیشتر باشد سلامت آنها به مراتب تضمین می شود.
حسین کلانتری افزود: این نمایشگاه با وجود اینکه ممکن است در محیط محدودی برگزار گردد اما حامل پیام بزرگی است، که برای داشتن زندگی سالم و بهره مندی از مواهب زندگی، خودمان باید از جسم و روحمان مراقبت نماییم.
وی اذعان داشت: کنترل قند، نمک و چربی و رعایت همه اصول استفاده صحیح از موادغذایی نیازمند افزایش آگاهی مردم است، بحث تامین غذا چالش مجزایی در سراسر جهان است که در برخی از موارد تامین حجم غذا با مشکل مواجه است و به ارزش های غذایی توجه نمی شود.
وی با بیان اینکه بخش اعظمی از مواد غذایی در روستاها تولید و تامین می شود، عنوان کرد: بکارگیری علوم روز و آخرین تکنولوژی ها در کشور و نیز استان ما باید توجه ویژه ای به روستاییان داشته باشد، نقش روستا نقش پررنگی بوده که باید در انتقال تکنولوژی، تامین منابع و تسهیلات به روستاها تلاش نماییم تا روستاهای استان به روستاهای مولد تبدیل شوند.
کلانتری ضمن تقدیر از معاونت غذا و دارو خاطر نشان کرد: با افتتاح این نمایشگاه فرصت مناسبی برای آگاهسازی مردم ایجاد شده که امید است مورد استفاده مطلوب و مناسب قرار گیرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی باسوج نیز با بیان اینکه ۲۴ مهر ماه با عنوان روز جهانی غذا نامگذاری و بر این اساس برنامههایی ویژه این ایام در حال اجرا است، گفت: شعار امسال روز جهانی غذا "رفتار ما آینده ما را می سازد"
است
.
دکتر امام بخش قائدی ادامه داد: "ما با تغییر دادن رژیم غذایی می توانیم مسئول سلامت خود باشیم"، اگر هر نفر به این یک جمله بیاندیشد بخش اعظمی از مشکلات در حوزه سلامت برطرف خواهد شد.
وی با اشاره عملکر این معاونت در خصوص حفظ ارزش های غذایی یادآور شد: در این نمایشگاه حدود ۲۳ غرفه داریم که ۹ غرقه مختص به شرکت های آشامیدنی و مابقی از شرکت های مواد غذایی حضور دارد، با تلاش های این معاونت تا به الان حدود ۵۰ درصد نمک در سیستم مواد غذایی تولید شده به صورت صنعتی کم شده اما در تلاش برای کاهش چربی و قند نیز هستیم اما برخی از مواد غذایی به مزه انها بستگی دارد اگر بیش از این نمک کمتر یا قند بیشتر شود مزه اصلی از بین می رود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: حدود ۲۱ مرکز صنعتی کوچک و بزرگ در استان داریم که با افتتاح این نمایشگاه و حضور این شرکت ها در راستای آگاه سازی مردم از مواد مصرفی مناسب و استاندارد گام بر داریم.
به گزارش وب دا؛ نمایشگاه هفته جهانی غذا به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان افتتاح و تا ۲۷ مهر ماه سالجاری برپا است.