سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر به فعالیت ۱۴ واحد دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران در زمینه دوخت لباس ایرانی اشاره کرد و گفت: امکان برپایی نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی در این راستا وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی واحدقائم شهر، نشست هماندیشی «عفاف و حجاب» برای دومین مرتبه با هدف طراحی، دوخت و عرضه پوشاک اسلامی با حضور مسئولان حوزه، دانشگاه، نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران، اداره فرهنگ و هنر استان مازندران و تعدادی از کارشناسان عرصههای مختلف اشتغال، تولید و کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر برگزار شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر در ابتدای این نشست با بیان اینکه فعالیتهای این دانشگاه برمبنای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تدوین و در دست اقدام است، گفت: بر این باور معتقدیم که اگر ما متخصص متعهد داشته باشیم، مسائل و مشکلات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی کشور مرتفع خواهد شد.
میرامید هادیانی با بیان اینکه حوزه و دانشگاه رسالت پرورش متخصصان متعهد را عهدهدار هستند، افزود: این مهم را سرلوحه کار خودمان قرار دادیم و تصمیم گرفتیم دانشگاهی که تنها کار آموزش و پژوهش است، نباشیم.
جذب ۵۰ فارغالتحصیل دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر برای دوخت پوشش مدرسه و دانشگاه
وی با بیان اینکه در عرصه کارآفرینی برای بسیاری از رشتهها که ظرفیت منطقهای و بومی داشتند، شغل ایجاد کردیم، مطرح کرد: ۵۰ نفر از طراحان دوخت و فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر را برای دوخت پوشش مدرسه و دانشگاه جذب کار کردیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر با بیان اینکه این دانشگاه با همدلی و به دور از حواشی و دستاندازیهای بیرون کار میکند، گفت: بهصورت جدی پیگیر بحث کارآفرینی هستیم.
هادیانی با تاکید بر فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه دانشگاه و دانشجو باید منشا تحولات باشند، تشریح کرد: با حضور جدی, مستمر و عملیاتی در امور فرهنگی شهر و استان مازندران پیگیر تاثیرگذاری اجتماعی دانشگاهیان هستیم.
وی به جلسات و بخشنامههای عفاف و حجاب اشاره کرد و یادآور شد: برای اثرگذاری در بین دانشجویان و ساماندهی عفاف و حجاب ابتدا از پوشش همکاران این واحد دانشگاهی آغاز کردیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر با بیان اینکه برای طراحی لباس فرم کارکنان دانشگاه و دانشجویان یک تیم روانشناسی بررسی کردند تا برای هر ۶ ماه یکرنگ پوشش طراحی و ارائه شود، متذکر شد: لباس فرم همکاران زن در فاز اول و لباس کارکنان مرد در فاز دوم طراحی, دوخته و عرضه میشود.
هادیانی با تاکید بر اینکه امکانات، ظرفیتها و زیرساختهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر را در راستای تحقق اهداف نظام و منویات مقام معظم رهبری بهکار خواهیم بست، گفت: ۹ مدرسه و هنرستان سما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر فعالیت دارند که تلاش داریم خروجی این مدارس شخصیتهای فرهنگی باشند.
وی از آمادگی واحد طراحی مد و لباس دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر برای اعزام استاد و طراح دوخت به سراسر استان مازندران در راستای آموزش و ایجاد شغل خبر داد و گفت: بسیاری از افراد مستعد کار در مناطق مختلف استان بهویژه مناطق محروم و کمبرخوردار حضور دارند که نیازی نیست مددجویان و افراد مستعد و جویای کار به دانشگاه مراجعه کنند، بلکه تمهیداتی ایجاد میشود که تیم دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر برای آموزش در مناطق مختلف حاضر شوند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر با بیان اینکه در حوزه کارآفرینی با سیستم بسیجی و تفکر مدیریت جهادی ورود پیدا کردیم، گفت: امسال با وجود مخالفت دستگاههای مرتبط با پوشش مدارس، روپوشهای مدارس سمای قائمشهر را طراحان و فارغالتحصیلان طراحی دوخت این دانشگاه دوختند و این بهنوعی تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال است.
هادیانی از اعلام آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر برای همکاری با حوزه علمیه خواهران، نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران، ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران برای تولید و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی در قالب یک تفاهم خبر داد و تصریح کرد: انتظار میرود بحث مدیریت طراحی، دوخت و آموزشهای لازم خوشههای تولید همان نیروی انسانی با مدیریت دانشگاه، بخش اسپانسرینگ و بازاریابی با نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران، عرضه و فروش با مدیریت حوزههای علمیه خواهران مازندران و تبلیغات، اطلاعرسانی و دریافت مجوزهای برگزاری نمایشگاههای فروش با ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران باشد.
وی به فعالیت ۱۴ واحد دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران در زمینه دوخت لباس ایرانی اشاره کرد و گفت: امکان برپایی بازارچههای فروش و نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی در این واحدهای دانشگاهی وجود دارد.
جای خالی طراحان البسه اسلامی در بازار
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر بهجای خالی طراحان پوشش اسلامی در بازار اشاره کرد و گفت: باید شورای فرهنگی در دل این تفاهمنامه طراحی و دوخت و عرضه پوشش ایرانی اسلامی وجود داشته باشد تا علاوه بر کار اقتصادی، کار فرهنگی برای گسترش پوشش ایرانی اسلامی صورت گیرد.
هادیانی خاطرنشان کرد: شورای فرهنگی باید بهدور از عملکرد جزیرهای، طرحهای طراحان را قبل از دوخت تصویب و سپس روانه بازار کند.
|