رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا با اشاره به تاثیرگذاری و عمق کلام نورانی وحی گفت: قرآن، کلامی انسانساز و هویتساز است.
دکتر رشید حیدری مقدم در آئین افتتاحیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ابنسینا برگزار شده بود، ضمن آرزوی سلامتی و عاقبتبخیری برای شرکت کنندگان حاضر در این جشنواره اظهار داشت: این افتخاری برای دانشگاه علوم پزشکی است که با نوای ملکوتی قرآن عجین شده و میزبان این دوره از مسابقات است.
وی افزود: بیست و چهارمین دوره از این مسابقات در سه سطح کارکنان، دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها در ۴۰رشته برگزار میشود و امید است میزبان خوبی برای شرکت کنندگان در این دوره باشیم.
وی
ضمن تاکید بر اینکه باید قرآن را طوری انتقال دهیم که در زندگی فرزندان ما و نسل آینده ما جاری و ساری باشد عنوان کرد: نوای روحبخش قرآن درهیچ موسیقی و نوایی قابل مقایسه نیست و میتواند ما را در زندگی پیچیده امروز به سعادت برساند.
دکتر حیدریمقدم تصریح کرد: قرآن تمام معادلات معیوب دنیای امروز را به چالش کشیدهاست و من امیدوارم فرزندان ما با نگاه قرآنی و حسینی رشد کنند.
** قرآن به عنوان فرهنگسازترین کتاب در دسترس همگان است
حجت الاسلام عباسی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان نیز با تسلیت ایام شهادت خاندان آل الله و خیر مقدم حضور مهمانان قرآنی، به آیات نورانی قرآن کریم اشاره کرد وگفت: خداوند متعال در کلام وحی فرموده است قرآن را برای تذکر و فراگیری معارف الهی آسان ساختیم که این آیه به قابل فهم بودن کلام خدا برای همگان اشاره دارد و هر کس به اندازه فهم خود میتواند از این گنجینه الهی بهرهمند شود و از این تذکر و معرفت، شناخت خود را نسبت به سخن پروردگار بیشتر کند.
وی ایجاد آگاهی، حرکت، استقرار عدالت و آزادی انسانها از بندگی طاغوت را از فلسفه نزول قرآن بیان کرد و افزود: آیه به معنی نشانه و علامت است، ما نشانه را میبینیم حرکت میکنیم و به مقصد، که همان مقام خلیفه اللهی است میرسیم.
عباسی راه رسیدن به مقام خلیفهاللهی را تاسی به کلام وحی و عمل به فرامین الهی برشمرد و اظهار کرد: تدبر در معانی و مفاهیم قرآن است که میتواند بشر را به سر منزل مقصود که همان مقام جانشینی خداوند است برساند.
وی افزود: قرآن به عنوان فرهنگسازترین کتاب که در دسترس همگان است در کنار تاسی به ائمه اطهار(علیهما سلام) میتواند هر جامعهای را به هدف غایی خود که همان سعادت بشری و تحقق خلیفهاللهی است برساند.
عباسی به افزایش روبه رشد جلوههای معنویت در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: وجود هیئات مذهبی در دانشگاهها، برگزاری نمازهای پرشور جماعت در نمازخانههای دانشگاهها، دانشکدهها و خوابگاهها و همچنین حضور پررونق و پر رنگ دانشجویان در مراسم اربعین حسینی از جلوههای ویژه قرآنی است که این جلوههای ویژه معنوی در کنار علم و دانش، ثروت و سرمایهای است که هر جامعهای به داشتن آن میبالد. ز/ب