آیین استقبال از دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ با حضور حجت الاسلام علی عسگری معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش، داود محمدی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس و مسئولان دانشگاه فرهنگیان یکشنبه هفت مهر برگزار شد.
در این مراسم دکتر حسین خنیفر رییس دانشگاه فرهنگیان ضمن تسلیت ایام محرم و پاسداشت هفته دفاع مقدس حلول سال جدید را به دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان تبریک و خیر مقدم گفت و با بیان اینکه شما با انتخاب معلمی بهترین انتخاب را داشته اید، افزود: برای انتخاب معلمی گویی انسان فقط خود نیست بلکه دستی از غیب او را به این سمت هل میدهد که سال های بعد برکات آن را در زندگی خود حس خواهند کرد.
وی در ادامه با اشاره بر پیشینه آموزش در کشور خاطرنشان کرد: کشور ما تنها کشوری است که وارث آموزشهای قبل ازمیلاد بوده و در کنار آتشکده ها مکتب داشتیم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اهمیت و ارزش علم در کشور اظهار کرد: همواره پژوهش محوری و دانش محوری در ایران رواج داشته و نشانگان روشنی از دانش پروری در کشور داشته ایم.
وی در ادامه با اشاره به برخی از فنون یادگیری و آموزش برای دانشجو معلمان بر توجه و مطالعه در خصوص کشور، زبان و فرهنگ تاکید کرد.
دکتر خنیفر سنین ۱۸ تا ۲۵ سالگی را سالهای طلایی زندگی دانست و گفت: این دوره سن شدن، مطالعه، تدوین تجارب، هنر و گرفتن تصمیمات بزرگ است؛ انسان های بزرگ محصول تصمیمات بزرگ هستند و هر انسانی که در این دوره از زندگی تصمیمات بزرگی نداشته باشدعادی زندگی خواهد کرد.
وی در ادامه به برخی از نکات برای گرفتن تصمیمات بزرگ اشاره کرد و افزود: یکی از مواردی که باید دانشجو معلمان به آن دقت کنند دوستان آنان هستند معاشرت با انسان های بزرگ انسان را می تواند برای تحقق اهداف بزرگ کمک کند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان در ادامه به حساس بودن به مسائل، جدیت و مداومت در کار و سوخت گیری علمی در این سن تاکید و تصریح کرد: عمیق و دقیق درس بخوانید نه زیاد، از حافظه های دیداری، نوشتاری و شنیداری خود استفاده کنید تا مطالب را یاد بگیرید.
وی در ادامه با اشاره بر لزوم داشتن عشق به کار معلمی برای قدم گذاشتن در این مسیر، تصریح کرد: از کاری که میکنید و انتخابی که کردهاید لذت ببرید معلمی بهترین انتخاب است و هیچ وقت خود را با دیگران مقایسه نکنید.
دکتر خنیفر در ادامه بر اهمیت داشتن برنامه و استفاده از فرصت ها در زندگی تاکید و اظهار کرد: انسان بدون برنامه انسان بدون کارنامه و ساکن سرزمین سوخته آرزوهاست، شما جوانان جهانی از توان و ظرفیت بالا هستید، قدر آن را بدانید.
وی با تاکید بر ضرورت مهار دنیای مجازی خاطر نشان کرد: عصر حال حاضر عصر شیشه ای عصری با ۷ نکته که دانشجو معلمان باید به آن توجه کنند عصر حاضر عصر قدرت، سرعت، فرصت، ثروت، اطلاعات، ارتباطات و دنیای مجازی است در این دنیای مجازی بیایید حقیقی زندگی کنیم و معلم وارسته ای باشیم.