دکتر یونسعلی علیجو معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه ارومیه در سومین مجمع اتحادیه انجمن های علمی مهندسی صنایع کشور که به میزبانی این دانشگاه برگزار شد، گفت: انجمن ها ابزاری برای جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت های دانشگاه هستند و در دانشگاه ارومیه سال گذشته بودجه انجمن های علمی را چند برابر نموده و از تمامی فعالیت های آنها حمایت کردیم.
دکتر علیجو ادامه داد: با توجه به حرکت دانشگاه ها به سمت دانشگاه های نسل ۳ و ۴ ، ما از انجمن های علمی انتظار داریم انگیزه دانشجویان را نسبت به رشته خود افزایش داده و در همین راستا زمینه ی ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه را فراهم کنند.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه بیان کرد: باید تلاش شود که دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز به انجمن های علمی وارد شوند که این اقدام فی النفسه باعث افزایش بار علمی انجمنهای علمی شده و به دور از شائبه های سیاسی می توانند حرکت های گروهی خوبی را انجام دهند.
دکتر رضا بابازاده عضو هیئت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه ارومیه و استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع این دانشگاه نیز در این جلسه با تاکید بر این نکته که اگر انجمن علمی یک رشته فعال شود به عنوان یک موتور می تواند آن رشته را در دانشکده جلو ببرد ، گفت: در رشته هایی که انجمن ها موفق تر عمل می کنند دانشجو ها موفق تر هستند و برای ارتباط با صنعت بهتر عمل می کنند.
وی افزود: یکی از وظایف انجمن های علمی آشنایی دانشجویان با نرم افزار ها و تحقیقات به روز آن رشته است که این مورد را می توانند با مشورت اساتید خود در راستای ارتقای سطح علمی دانشجویان اجرا کنند.
همچنین علی ولی زاده دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی صنایع کشور توسعه و گسترش کاربرد مهندسی صنایع در ایران، ارتقای دانش مهندسی صنایع ،توسعه کمی و کیفی نیروهای متخصص در زمینه مهندسی صنایع ،بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی مهندسی صنایع در سطح کشور با توجه به ویژگیهای کشور ایران و ایجاد ارتباط مناسب با بخش صنعت را از مهمترین اهداف این اتحادیه بیان کرد.
در این مجمع که به مدت۲ روز با حضور دبیران انجمن های علمی مهندسی صنایع از ۲۳ دانشگاه کشور برگزار شد شرکت کنندگان ضمن بررسی آیین نامه ها و اساس نامه های اتحادیه در خصوص ایده های کاربردی برای سال تحصیلی جدید بحث و تبادل نظر کرده و با برگزاری انتخابات و تعین اعضاء جدید شورای مرکزی به کار این اتحادیه پایان دادند.
نتایج این انتخابات به شرح ذیل اعلام شد:
۱- مریم جعفری
دبیر (دانشگاه الزهرا با ۱۶ رای)
۲- محمدحسین شریفانی
نائب دبیر (دانشگاه ارومیه با ۱۹ رای)
۳- مریم اسماعیلی
عضو اصلی(دانشگاه گیلان با ۱۵ رای)
۴- علی کمالی
عضو اصلی( دانشگاه شیخ بهایی با ۱۴ رای)
۵- احسان کریمی
عضو اصلی(دانشگاه اردکان با ۱۲ رای)
۶- علی ولیزاده
عضو اصلی(دانشگاه امیرکبیر با ۱۲ رای)
۷- امیرحسین بابائیان
عضو اصلی(دانشگاه فردوسی مشهد با ۱۱ رای)
۸- محمد امین حسینی
عضو علی البدل(دانشگاه خیام مشهد با ۹ رای)
۹- سعید پاسبانی اصل
عضو علی البدل(دانشگاه صنعتی ارومیه با ۹ رای)
همچنین والا رحمتی از دانشگاه امیرکبیر با ۱۳ رای به عنوان بازرس اصلی انتخاب شدند.
شرکت کنندگان در این نشست در برنامه های تفریحی تدارک یافته از سوی دانشگاه ارومیه به عنوان میزبان حضور یافته و لحظات ماندگاری را از شهر ارومیه در تقویم آموزشی و علمی خود ثبت نمودند.