صنعتی شدن کشورها بویژه کشورهای درحال توسعه به روند مواجهه با انواع آلاینده ها و موادشیمیایی موجود در محیط زیست و به تبع آن در مواد غذایی سرعتی فوق العاده بخشیده است همچنین رشد روز افزون جمعیت و پدیده شهرنشینی به تبع آن افزایش نیاز بشر برای ادامه حیات و تلاش صنایع با استفاده از تکنولوژی درصدد افزایش تولید برای پاسخ به این نیازها با مصرف منابع طبیعی و تولید آلاینده ها بار مضاعف آلاینده بر محیط تحمیل می نمایند. بنابر این ارائه فعالیت ها و خدمات بهداشت محیط جهت پیشگیری از بیماری های مرتبط با عوامل محیطی اعم از بیماری های واگیر و غیر واگیر و حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه ضرورتی انکار ناپذیر است.