با توجه به مشکلات کمآبی، شوری اراضی و لزوم تامین امنیت غذایی، در سالهای اخیر
تمایل روزافزونی در بخشهای خصوصی و دولتی بهویژه وزارت جهاد کشاورزی، برای
توسعه
کاشت و
بهرهبرداری از گیاه سالیکورنیا
(
Salicornia
spp)
به وجود آمده است. برای توصیه ورود گیاه به سبد غذایی مصرفکنندگان، بایستی در ابتدا ایمنی محصول از نظر میزان آلایندههای مختلف بهویژه فلزات سنگین، نیترات و نیتریت مشخص شود.
اندامهای مختلف گیاه از جمله ریشه، اندامهای سبز هوایی و بذر در گونههای مختلف سالیکورنیا در مناطق مختلف و در شرایط رشد در مزرعه یا عرصه قابلیت یکسانی برای تجمع آلایندهها ندارند.
نتایج حاصل از این پژوهش در مناطق نمونهبرداری شده نشان داد که غلظت فلزات سنگین به جز سرب در محدوده مجاز بود.
با توجه به میزان نیتریت و نیترات در اندامهای هوایی به نظر میرسد خطری سلامت مصرفکنندگان را تهدید نمیکند و میتوان از اندامهای هوایی سبز گیاه سالیکورنیا به عنوان منبع کلسیم، آهن، روی و منیزیم بهره برد.